Το ένστικτο της Kim Kardashian της είπε να χωρίσει
Showbiz

Το ένστικτο της Kim Kardashian της είπε να χωρίσει

Αφήστε τα… Πονάει πολύ η Kim Kardashian για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Chris Humphrey, αλλά και τι να κάνει που το ένστικτό της, της είπε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου;

Αυτό είπε η… πληθωρική τηλεπερσόνα στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της στην εκπομπή «Sunrise breakfast». Ότι ακολούθησε το ένστικτό του το κορίτσι.

«Πιστεύω ότι όταν το ξέρεις βαθιά μες στην καρδιά σου, πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτή την περίπτωση», είπε η… τεθλιμμένη Kim, φυσικά μπροστά στις κάμερες με τις οποίες έχει απόλυτα ταυτιστεί.

Πού ήταν όμως αυτό το έρμο το ένστικτο 72 μέρες πριν; Να της πει: «Μη Kim σταμάτα, δεν είναι ο Chris για σένα». Αλλά πάλι αν τότε της μιλούσε το ένστικτό της θα έχανε το show. Ούτε νυφικά θα φορούσε, ούτε λουλούδια, ούτε κάμερες φυσικά και κυρίως ούτε χρήματα. Γιατί από τη live μετάδοση του… «μεγάλου γεγονότος» το ζεύγος έβγαλε ουκ ολίγα λεφτά.

Πάντως η Kim στη συνέντευξή της μόνο για το έστικτό της μας είπε. Για όλα τ’ άλλα, για πρώτη φορά ίσως στη ζωή της, τήρησε σιγήν ιχθύος.

Γιατί όταν ρωτήθηκε αν πήγε με τον πρώην καλό της σε σύμβουλο γάμου, εκείνη με ύφος θλιμμένο το ξέκοψε και είπε ότι δεν είναι έτοιμη να μιλήσει ακόμα γι’ αυτό.

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε στα επαγγελματικά της, σαν να άναψε βρε παιδί μου έναν διακόπτη και μες στην τρελή χαρά άρχισε την πολυλογία.

Γιατί η Kim Kardashian είναι πάνω απ’ όλα επαγγελματίας και δε θέλει να απογοητεύει τους θαυμαστές της.

«Ήθελα να κρατήσω την υπόσχεσή μου και να έρθω στην Αυστραλία. Αγαπώ τους θαυμαστές μου εδώ. Ήθελα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, αλλά δεν ήθελα να στήσω τους θαυμαστές μου και να μην τηρήσω τη δέσμευσή μου», είπε.

Ευτυχώς πάντως γιατί έχει δίπλα της την αδελφούλα της την Khloe που τη στηρίζει στις… «δύσκολες» αυτές ώρες.

Αρκετοί πάντως ήταν αυτοί που είπαν ότι η Kim αρνείται να πει λεπτομέρειες για το διαζύγιό της για να έχει υλικό για τα επόμενα επεισόδια του reality που πρωταγωνιστεί.

Άντε καλέ… Γιατί το είπαν αυτό; Το κορίτσι πονάει… βουβά, από μέσα της.

Και όσο για εκείνους που είπαν ότι ο γάμος ήταν μια επιχειρηματική συμφωνία που απέφερε στην Kim 18 εκατομμύρια δολάρια κέρδος, η μαμά της το αρνείται και λέει ότι την άφησε… άφραγκη.

Δηλαδή και χωρισμένη και… φτωχή!!!! Βρε την κακομοιρούλα την Kim!!!

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved