Video: Βάσω Λασκαράκη: «Το πιο σπάνιο είναι να βρεις φυσιολογικό άνθρωπο»
Showbiz

Video: Βάσω Λασκαράκη: «Το πιο σπάνιο είναι να βρεις φυσιολογικό άνθρωπο»

Καλεσμένη της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» και φανερά ανανεωμένη και ιδιαίτερα ευδιάθετη, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για όλα και για όλους.

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί γύρω από τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον οποίο είπε πως εκείνο που είναι το πιο μεγάλο αρνητικό του χαρακτήρα της, είναι η ακαταστασία του.

Όμως, όταν η Ναταλία Γερμανού της ζήτησε να της πει ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που την κάνει να είναι στο πλευρό του, η ηθοποιός αρνήθηκε να αναφερθεί σε αυτό. «Δεν με απασχολεί να κάνω οικογένεια» παραδέχτηκε λίγο αργότερα ενώ σε ό,τι αφορά το βιολογικό της ρολόι και τη διάθεσή της να αποκτήσει παιδί, η ίδια είπε:

«Θα ήθελα να έχω κάνει παιδί. Δεν είναι ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά. Απλά δεν με απασχολεί ακόμα. Δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Θυμάμαι πως φίλες μου ήθελαν να κάνουν μωρά από μικρές. Δεν είναι όμως και κάτι που δεν θέλω να κάνω. Όμως δεν θέλω να κάνω μόνο ένα παιδί γιατί είμαι μοναχοπαίδι». Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved