Η οργή του Λιάγκα μέσα από το editorial του –Σε ποιον απευθύνεται;
Showbiz

Η οργή του Λιάγκα μέσα από το editorial του –Σε ποιον απευθύνεται;

Για φιλίες και… λυκοφιλίες κάνει λόγο στο editorial του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος. Ο ίδιος μέσα από το κείμενό του συμβουλεύει τους τηλεθεατές να κρατούν μικρό καλάθι για αυτά που βλέπουν στο χαζοκούτι ‘φωτογραφίζοντας’ στάνταρ κάποιον. Αλλά το ερώτημα είναι «ποιον»;


«… Μια απορία του κόσμου, τουλάχιστον, όπως φτάνει σε μένα, είναι η ειλικρίνεια ή όχι τω σχέσεων που αναπτύσσονται ανάμεσα στα αναγνωρίσιμα μέσω της δουλειάς τους πρόσωπα. Είναι δυνατόν να λένε όλοι καλά για όλους; Και αν το κάνουν μπροστά στις κάμερες, ισχύει το ίδιο και πίσω από αυτές; Όσο φίλοι μπορεί να είναι δύο υπάλληλοι τράπεζας που αγωνίζονται για την ίδια προαγωγή, όσο καλή σχέση μπορεί να έχουν δύο ξαδέλφια που διεκδικούν το μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία του μακαρίτη του θείου… άλλο τόσο μπορούν να αγαπηθούν δύο άνθρωποι με αντικρουόμενα επαγγελματικά συμφέροντα», αναφέρει ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou» στο κείμενο που επιμελείται κάθε Κυριακή στην εφημερίδα Real.

Αφού ξεκαθαρίζει ότι όποιος έχει συνειδητοποιήσει την ματαιότητα της εφήμερης αναγνωρισιμότητας, μπορεί όντως να ανακαλύψει το διαμάντι της φιλίας μέσα σε αυτή την δουλειά, συμβουλεύει: «Την επόμενη φορά που θα δείτε καλεσμένο να φιλάει με ανείπωτη χαρά τον παρουσιαστή ή τον έτερο καλεσμένο, έστω και fake, γιατί φιλήθηκαν για πρώτη φορά στα παρασκήνια… κρατήστε μια επιφύλαξη για το τι θα γίνει όταν σβήσουν τα φώτα. Όχι του στούντιο ή της κάμερας, αλλά αυτά που φωτίζουν την ψυχή και, σβήνοντας, αφήνουν να βγουν στην επιφάνεια αθέατες και, συνήθως, όχι και τόσο ανώτερες σκέψεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved