Ώρες αγωνίας για την Φαρμάκη! Δεν έχει συνέλθει από την καταστολή!
Showbiz

Ώρες αγωνίας για την Φαρμάκη! Δεν έχει συνέλθει από την καταστολή!

Παρατείνεται η αγωνία για την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη! Μετά τα χαμόγελα από τη θετική έκβαση της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε προχθές η Γωγώ Φαρμάκη, η οικογένειά της συνεχίζει να ανησυχεί, αφού μέχρι και χθες η όμορφη ηθοποιός δεν είχε συνέρθει από την καταστολή, παρά την πρώτη προσπάθεια!

Το πρωί της Τρίτης εισήχθη πάλι στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν τις γάζες από την κοιλιακή χώρα. Η πρώτη ενημέρωση από τους γιατρούς, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ήταν ότι όλα κυλούν ομαλά. Παρ’ όλα αυτά η αγωνία παραμένει, αφού η Γωγώ δεν έχει ανοίξει ακόμα τα μάτια της, παρ’ ότι οι γιατροί ξεκίνησαν την προσπάθεια να την «ξυπνήσουν».
«Δεν έχει συνέλθει ακόμα από την καταστολή, αλλά είναι φυσιολογικό» δηλώνει ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου κ. Τσοχαταρίδης στην καθημερινή εφημερίδα.

Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα ζωτικά όργανα της Γωγώς δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου. «Προχθές την είδα να κουνάει τα χέρια της και να προσπαθεί να αντιδράσει. Ωστόσο έπρεπε να ξεκουραστεί και έτσι οι γιατροί της χορήγησαν κατασταλτικά φάρμακα. Από χθες σταμάτησαν τη χορηγία τους και σε λίγες μέρες η Γωγώ θα συνέλθει» συνεχίζει ο κύριος Τσοχαταρίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved