Video: Οι επώνυμοι που έτρεξαν στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο (φωτό)
Showbiz

Video: Οι επώνυμοι που έτρεξαν στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο (φωτό)

Ο Χρήστος Φερεντίνος, η Νίκη Κάρτσωνα, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Άννα Πρέλεβιτς, η Ζέτα Δούκα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες και άνθρωποι της τηλεόρασης, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο σημείο εκκίνησης του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, για καλό σκοπό και έχοντας αψηφήσει το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο.

Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα απόλαυσαν τον μαραθώνιο με τον Χρήστο Φερεντίνο με σκουφάκι και αθλητική περιβολή να δηλώνει πανευτυχής που συμμετέχει. Να σημειώσουμε ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός, που λαμβάνει χώρα πάνω στην αυθεντική, ιστορική Ολυμπιακή Μαραθώνια Διαδρομή. Η ξεχωριστή αυτή δυνατότητα, λοιπόν, που έχει κάποιος, να τρέξει την ίδια διαδρομή με τον αρχαίο Αθηναίο μαραθωνομάχο-ημεροδρόμο και τον θρυλικό Ολυμπιονίκη Σπύρο Λούη, προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους δρομείς και απλούς πολίτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από όλο τον κόσμο.

Με τα χρώματα της εταιρείας WIND Running Team για καλό σκοπό έτρεξαν οι 12 "πρεσβευτές" της, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Πάνος Βλάχος, Ζέτα Δούκα, Νίκη Κάρτσωνα, Γιάννης Μαμουζέλος, Γιώργος Μανίκας, Νικολέττα Ράλλη, Άρης Σερβετάλης, Ρέα Τουτουνζή, Πόπη Τσαπανίδου, Χρήστος Φερεντίνος και Φανή Χαλκιά, που ενίσχυσαν με τη συμμετοχή στην ομάδα το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς για κάθε έναν «πρεσβευτή», θα προσφερθούν στην Κιβωτό το ποσό των 1000€. Δείτε φωτογραφίες τους αλλά και το βίντεο με τη στιγμή της εκκίνησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved