Διάσημοι που έγιναν μπαμπάδες… κατά λάθος!
Showbiz

Διάσημοι που έγιναν μπαμπάδες… κατά λάθος!

Πολλοί επώνυμοι κατά καιρούς έχουν μπει στην περιπέτεια της πατρότητας δίχως να το επιλέξουν. Οι αποφάσεις πάρθηκαν ερήμην τους και οι ίδιοι κλήθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, υπό την πίεση της δημοσιότητας που πήρε το λάθος τους, και ενίοτε εις βάρος του γάμου ή της σχέσης η οποία υπήρχε στη ζωή τους όταν προέκυψε η αποκάλυψη.


Στη μακρά λίστα των απρόθυμων μπαμπάδων τον τελευταίο καιρό έχουν προστεθεί ο Justin Bieber και ο Hugh Grant. Ο πρώτος από τη σχέση του με μια 31χρονη Κινέζα η οποία δηλώνει ηθοποιός, και ο δεύτερος από μια 20χρονη θαυμάστριά του. Όσο για τις αντιδράσεις τους; Ο μεν τραγουδιστής έπαθε πανικό και αρνείται κατηγορικά κάθε ανάμειξη, ο δε ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος από τη γέννηση του παιδιού του και δήλωσε πρόθυμος να σταθεί στο πλευρό του.
Στη λίστα όμως του… στιγμιαίου λάθος υπάρχουν και πολλοί άλλοι διάσημοι: Ο Arnold Schwarzenegger μπορεί να κατάφερε να κρατήσει μυστικό το εξώγαμο παιδί του από την οικιακή βοηθό για πάνω από 10 χρόνια, το μυστικό όμως αποκαλύφθηκε με αποτέλεσμα ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του και οι σχέσεις του με τα παιδιά του να ψυχρανθούν.

Ο Jude Low είναι ακόμα ένας άτακτος πατέρας κατά λάθος, καθώς, έχει αποκτήσει μια κόρη από την Samantha Burke, για την οποία όμως φρόντισε να τονίσει ότι αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές της ευθύνες.
Προτελευταίος στη λίστα είναι ο Eddie Murphy ο οποίος, αν και αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την κόρη που είχε κάνει με την τραγουδίστρια Mel Β έπειτα από test πατρότητας, έκτοτε δεν είχε ποτέ ξανά επαφή ούτε μαζί της ούτε με την κόρη του.
Τέλος, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του tennis Boris Becker βρέθηκε αντιμέτωπος με την ανεπιθύμητη πατρότητα και αντέδρασε δεόντως αρνητικά. Και εκείνος αναγνώρισε την κόρη του μετά από test πατρότητας ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τη Δικαιοσύνη να μοιραστεί την κηδεμονία με τη μητέρα του παιδιού, Angela Ermakova, καθώς είχε αμφιβολίες για τον τρόπο που μεγάλωνε η μητέρα της. Πηγή: Τύπος της Κυριακής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved