Ακούστε το τραγούδι που έγραψε ο Πλούταρχος για τη γυναίκα του
Showbiz

Ακούστε το τραγούδι που έγραψε ο Πλούταρχος για τη γυναίκα του

Ένα άκρως αγαπησιάρικο τραγούδι αφιερώνει ο Γιάννης Πλούταρχος στην σύζυγο του Μαρία. Ο τίτλος του ποιος άλλος; «Μαρία»!

Το ακούσαμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το «Πρωινό mou» και οι στίχοι του είναι όλο νόημα αλλά και αισιοδοξία. «Μου έλεγαν πάντα πρέπει να είμαι δυνατός, στο κάθε χτύπημα απλά να υπομένω. Και εγώ ψιθύριζα δεν είμαι πια μικρός. Καταλαβαίνω… καταλαβαίνω…» λέει στην αρχή του τραγουδιού ο Γιάννης Πλούταρχος.

Και προσθέτει: «μου έλεγαν πρόσεξε τα λόγια που θα πεις, είναι το σύστημα σχεδόν διεφθαρμένο, και εγώ τους έλεγα δεν είμαι αφελής, καταλαβαίνω.. καταλαβαίνω…»

Για να μας πει στο ρεφρέν αλλά και στη σύζυγο του Μαρία: «καταλαβαίνω πίστεψε με τι συμβαίνει, και όμως φοβάμαι την αλήθεια να σου πω… Μαρία είναι η ζωή μια μπερδεμένη ιστορία, όλα σωστά μα βγαίνουν λάθος στην πορεία, μα η αγάπη για να σωθούμε είναι η μόνη ευκαιρία. Μαρία, για μια στημένη δυστυχώς ευημερία, γίνονται οι άνθρωποι ανήμερα θηρία, μα η αγάπη για να σωθούμε είναι η μόνη ευκαιρία… Μαρία… Αχχχ Μαρία…»


Πάρτε μια γεύση από το τραγούδι








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved