Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μαρία και η θυσία για το γάμο της
Showbiz

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Μαρία και η θυσία για το γάμο της

«Θέλαμε πολλά παιδιά αλλά δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε πέντε», είπε για την οικογένειά του ο Γιάννης Πλούταρχος στο «Πρωινό mou» αποκαλύπτωντας παράλληλα ότι στο σπίτι εκείνος κρατάει τις ισορροπίες.

Δήλωσε, επίσης, πως τα παιδιά του τον ακούνε χωρίς να χρειάζεται να τα μαλώσει. Όπως είπε, το «μυστικό» του είναι να είναι αυστηρός εκεί που πρέπει, αλλά και απρόβλεπτος, προκειμένου να κάνει τα παιδιά του να καταλάβουν πως «δεν είναι όλα σερβιρισμένα στον δίσκο».

Όσο για την σύζυγό του, Μαρία; Τόνισε πως δεν σκέφτεται εκείνη όταν λέει ερωτικά τραγούδια, ενώ της αφιέρωσε το πρώτο του κομμάτι, το «Ένας Θεός» εκτός βέβαια από το τραγούδι με το όνομά της που έγραψε στον τελευταίο του δίσκο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, και εκείνη ασχολούταν με το τραγούδι: «Δεν ήξερες πώς θα πάει αυτή η καριέρα. Μπορεί να είχε πάει μια χαρά. Αλλά όταν είπαμε να διαλέξει τραγούδι ή οικογένεια, μου είπε “οικογένεια”». Επίσης, όταν τον ρώτησαν αν η σύζυγός του τον ζηλεύει εκείνος αποκάλυψε πως υπάρχει μια γλυκιά ζήλια από τη μεριά της. «Όταν ζηλεύει συνήθως με κοιτάει και μου λέει ¨Όλα καλά;¨ κι εκεί τελειώνουν όλα», λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved