Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον Gerard Depardieu;
Showbiz

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον Gerard Depardieu;

Για τον γάμο της που έγινε πριν δυο μήνες αλλά και για την συνεργασία της με τον μεγάλο Γάλλο ηθοποιό Gerard Depardieu μίλησε η γνωστή ηθοποιός.


Ο λόγος για την Κατερίνα Σαβράνη!

Η ηθοποιός που έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τα σίριαλ «Έρωτας» αλλά και η «Ζωή της Άλλης» στην οποία υποδύεται τη «Βιβή», αποκάλυψε στο «Made in Star» κάτι άγνωστο για εμάς, πως στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον μεγάλο Γάλλο ηθοποιό, Gerard Depardieu!

«Τελείωσα τη δραματική σχολή του Ανδρέα Βουτσινά στο Παρίσι και ξεκίνησα να κάνω περάσματα σε ταινίες. Μια απ΄αυτές ήταν με τον Gerard Depardieu, που είχαμε 12 μέρες γύρισμα και ήταν πάρα πολύ ωραίο. Είναι πάρα πολύ απλός και στους νέους ηθοποιούς συμπεριφέρεται νορμάλ».

Πρόσθεσε μάλιστα πως την πρώτη φορά που τον είδε της φάνηκε σαν βουνό γιατί είναι πάρα πολύ ψηλός, ενώ της έκανε και ένα κοπλιμέντο, λέγοντας της πως έχει υπέροχα μαλλιά!

Εκτός πάντως από τον Γάλλο ηθοποιό, η Κατερίνα θαυμάζει και τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν δυο μήνες, μετά από πέντε χρόνια σχέσης:

«Ήταν πολύ ωραίος στο γάμο μας. Τον θαυμάζω, αλλιώς δεν θα τον παντρευόμουν» , και πρόσθεσε πως τον λατρεύει γιατί είναι «επίμονος, ταλαντούχος, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, που σκέφτεται, και θαυμάζω τη δουλειά του».

Τέλος, αποκάλυψε πως το μυστικό της σχέσης τους είναι ότι «προσέχω τον εαυτό μου πρώτα απ΄όλα και μαγειρεύω καλά». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved