Ο επώνυμος, η Ferrari και το «υπέροχο» παρκάρισμα!
Showbiz

Ο επώνυμος, η Ferrari και το «υπέροχο» παρκάρισμα!

Όταν ένα από τα τελευταία μοντέλα της Ferrari πέρασε μπροστά από τα μάτια μας, δεν μπορούσαμε παρά να το θαυμάσουμε! Ο θαυμασμός μας, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε… απορία, όταν είδαμε τον γοητευτικό, επώνυμο κύριο που την οδηγούσε να προσπαθεί να την παρκάρει!


Μεγάλο το όχημα βλέπετε και πού να βρεις parking Κυριακή απόγευμα στον κεντρικό δρόμο του Ψυχικού, όπου είμαι μαζεμένα όλα τα cafe της περιοχής. Για καλή τύχη όμως του οδηγού της «λευκής κούκλας», υπήρχε αρκετός χώρος για στάθμευση ακριβώς μπροστά από το μαγαζί ,το οποίο στη συνέχεια επισκέφτηκε με τη συντροφιά του. Οι μανούβρες όμως για να παρκάρει από την αρχή δεν του «έκατσαν» καλά. Τι κι αν πήγε μια μπρος και μια πίσω; Τι κι αν «έκοψε» το τιμόνι ξανά και ξανά για να βάλει το αυτοκίνητο πιο κοντά στο πεζοδρόμο! Μάταια… Έτσι, αφού είδε ότι δεν μπορεί να παρκάρει όπως θα έπρεπε –όχι δεν έψαξε αλλού θέση, άφησε την πανάκριβη Ferrari σχεδόν… στη μέση του δρόμου αφού πάνω από το μισό αυτοκίνητο ήταν στην άσφαλτο και απείχε πολύ από το πεζοδρόμιο, εμποδίζοντας τη διέλευση των διερχόμενων οχημάτων. Δεν το λέμε εμείς, η φωτογραφία το λέει! Οι οδηγοί που περνούσαν από τον δρόμο, όσο ο επώνυμος κύριος που ασχολείται επιχειρηματικά με τη μόδα απολάμβανε το ποτό του με τη μελαχρινή συντροφιά του, αναγκάζονταν να βγάλουν φλας προκειμένου να «προσπεράσουν» το όχημα και να συνεχίσουν την πορεία τους. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η απόσταση που είχε από το πεζοδρόμιο η Ferrari, σε σχέση με το αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς από πίσω!
Ο συγκεκριμένος κύριος μάλλον θα πρέπει να συνηθίσει περισσότερο το νέο του απόκτημα… ή τουλάχιστον τον όγκο του όταν το παρκάρει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved