Πρώτη δημόσια για Κουκίου - Οικονομόπουλο
Showbiz

Πρώτη δημόσια για Κουκίου - Οικονομόπουλο

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις του με την Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Οικονομόπουλος επισκέφτηκε στην Πάτρα.

Εξάλλου ο γνωστός τραγουδιστής πηγαίνει συχνά πυκνά στα πάτρια εδάφη και δίνει το "παρών" στο νυχτερινό κέντρο του πρώην συμμαθητή του Χρήστου Κόζη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος του αλλά συνοδευόταν από την πατρινή πρώην Star Hellas και φημολογούμενο δεσμό του Διονυσία Κουκίου.

Μπορεί επισήμως κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει το δεσμό, αλλά και μόνο το γεγονός ότι στο προφίλ της στο facebook η Διονυσία έχει επιλέξει στην κατηγορία αγαπημένη μουσική τον Νίκο Οικονομόπουλο κλικάροντας ακόμη και το group «Κι εγώ όλη την ημέρα ακούω Νίκο Οικονομόπουλο» αποδεικνύει ότι είναι, αν μη τι άλλο, η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Η ξαφνική νυχτερινή έξοδος έγινε την Κυριακή και εννοείται ότι όλοι οι θαμώνες είχαν επικεντρωθεί στο τραπέζι τους. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, από την εποχή που ο Νίκος Οικονομόπουλος δούλευε σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας. Λέγεται μάλιστα ότι ήταν τρελά ερωτευμένοι ως πιτσιρίκια...

Το τελευταίο διάστημα φέρονται να έχουν ξαναέρθει κοντά. Μάλιστα η Διονυσία έχει θεαθεί στο καμαρίνι του. Είναι όμως η πρώτη δημόσια κοινή έξοδός τους.

Στην ίδια παρέα ήταν η αδελφή της Διονυσίας Κουκίου, Αγγελική, ο Χρήστος Κόζης και η Αγγελική Μαρία Τσάμη. Πηγή: nektarini

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved