Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Αδαμαντίδη - Μελά - Διονυσίου
Showbiz

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Αδαμαντίδη - Μελά - Διονυσίου

Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα ξεκίνησαν το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Ζαφείρης Μελάς και ο Στέλιος Διονυσίου και είναι ένα αφιέρωμα στους μεγάλους θρύλους του λαϊκού τραγουδιού, Στέλιο Καζαντζίδη, Μανώλη Αγγελόπουλο και Στράτο Διονυσίου.

Οι τρεις σημαντικές φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα - έκπληξη.
Ο Θέμης, ο Ζαφείρης και ο Στέλιος έκαναν την ανατροπή και ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους όλοι μαζί, χαρίζοντας αγαπημένες μουσικές στιγμές.
Το «Άκου βρε φίλε» βρέθηκε δίπλα στη «Ζιγκουάλα» και το «Ανέβα στο τραπέζι μου» σε ένα συνεχές «σουξεδιάρικο» ρεπερτόριο που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Μιχάλης Σεραφείμ.
Τα χορευτικά στιγμιότυπα που παρουσίασε 6μελες μπαλέτο χορογράφησε ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο οποίος δεν άργησε να πάρει το μικρόφωνο και ξάφνιασε τους πάντες τραγουδώντας το «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι».
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλοί ηθοποιοί όπως η Έλντα Πανοπούλου, η Αγγελική Δαλιάνη, ο Θάνος Καλιώρας, η Νικολέτα Βλαβιανού κ.α.
Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Άγγελος Διονυσίου που είχε πάει για να δει τον αδερφό του, Στέλιο, τραγούδησε παρέα με τη Λιζέτα Νικολάου τη μεγάλη επιτυχία του πατέρα του, «Πάρε ότι θέλεις παλιατζή». Το πρόγραμμα έγινε δεκτό με ενθουσιασμό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved