Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω ζητήσει δανεικά. Ζω με τα λεφτά του συζύγου μου»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω ζητήσει δανεικά. Ζω με τα λεφτά του συζύγου μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το Alter και πόσο καιρό έχει μείνει απλήρωτη! Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει πώς έχει ζητήσει δανεικά και ζει με τα λεφτά του συζύγου της.

«Όσο καιρό έχουν και οι άλλοι εργαζόμενοι. Αυτό που έχει κυκλοφορήσει ότι δηλαδή οι παρουσιαστές είναι σε διαφορετική μοίρα από τους υπόλοιπους εργαζομένους -σε ό,τι αφορά τουλάχιστον εμένα- δεν ισχύει .

Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες και να σου πω πόσο είναι αυτό το διάστημα. Το σημαντικό για μένα είναι , έπειτα απ’ ότι έχουμε υποστεί, να βρεθεί μια λύση» είπε η παρουσιάστρια σχετικά με το πόσο χρονικό διάστημα έχει να πληρωθείς από το Alter.

Όπως είπε στο περιοδικό People χρειάστηκε να ζητήσει δανεικά! «Φυσικά! Άλλωστε, τα χρήματα που έβγαλα από αυτή τη δουλειά ποτέ δεν ήταν πολλά. Όταν κατάφερα να μαζέψω ένα ποσό, το έδωσα για να πάρω ένα καλό αυτοκίνητο και όταν μετακόμισα για να μείνω μόνη μου, πάλι έδωσα όσα χρήματα είχα μαζέψει για να αγοράσω τα έπιπλά μου.

Οπότε, σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση του τελευταίου χρόνου εννοείται πως με ενισχύει οικονομικά ο σύζυγός μου. ... Τώρα, όλο αυτό το διάστημα που ζω με τα χρήματα του συζύγου μου, ποτέ δεν πήγα να πάρω ρούχα και παπούτσια, απλά καλύπτω τα καθημερινά μου έξοδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved