Τα διαζύγια της χρονιάς!
Showbiz

Τα διαζύγια της χρονιάς!

Το 2011 αποδείχτηκε γρουσούζικο για πολλά ζευγάρια της εγχώριας και –κυρίως- διεθνούς showbiz καθώς τους οδήγησε στο γραφείο των δικηγόρων τους για διαζύγιο. Ποια διαζύγια καταγράφηκαν τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της και πόσο επώδυνο ήταν για τους πρωταγωνιστές τους;

Ένα από τα πολύκροτα διαζύγια της χρονιάς ήταν και ένα από τα πιο πρόσφατα, αυτό της Ντέμι Μουρ και του Άστον Κούτσερ. Η 49χρονη ηθοποιός είδε και απόειδε με τα καμώματα του και τις απιστίες του κατά 16 χρόνια νεότερού της Άστον και αποφάσισε να τον χωρίσει ύστερα από έξι χρόνια έγγαμου βίου.
Ο αιώνιος Χιου Χέφνερ ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και κατά 60 χρόνια μικρότερή του Κρίσταλ, αλλά έμεινε με τη χαρά! Όπως δήλωσε και αργότερα ο γάμος δεν πραγματοποιήθηκε γιατί άλλαξαν οι επιθυμίες της αγαπημένης του γεγονός που δεν του επέτρεπε να προχωρήσει παρακάτω μαζί της.
«Ζωηρός» αποδείχτηκε, σύμφωνα με τη real, ο «εξολοθρευτής» Άρνολντ Σβατζενέγκερ και η σύζυγός του Μαρία δεν άντεχε άλλο τα καμώματα του ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας. Μάλιστα χώρισαν έπειτα από 25 χρόνια γάμου, όταν έγινε γνωστό πως ο «Άρνι» διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, από την οποία μάλιστα προέκυψε και ένα παιδί εκτός γάμου πριν από 14 χρόνια.
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» λέει η παροιμία και απ’ ότι φαίνεται ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Νικόλ Σέρτζιγκερ και του Λούις Χάμιλτον. Με κοινή ανακοίνωση γνωστοποίησαν ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης λίγο πριν από το γάμο τους, επειδή οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν άφηναν ελπίδες στη διατήρηση της σχέσης τους.
Ο χωρισμός της Κριστίνα Αγκιλέρα από τον Τζόρνταν Μπράτμαν ήταν γνωστός από τον Οκτώβριο του 2010 αλλά οριστικοποιήθηκε μέσα στο 2011, όταν βγήκε και τυπικά το διαζύγιο. Η 30χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε το μουσικό παραγωγό το 2005 σε μια εντυπωσιακή τελετή και απέκτησαν και ένα παιδί, τον Μαξ, που γεννήθηκε το 2008. Το ζευγάρι χώρισε φιλικά και ακόμη και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον παραμένουν φίλοι.

Το διαζύγιο Τζένιφερ Λόπεζ και Μαρκ Άντονι, ίσως και να ήταν το πιο σοκαριστικό της χρονιάς γιατί το συγκεκριμένο ζευγάρι διατηρούσε χαμηλό προφίλ και θεωρούνταν ιδιαίτερα αγαπημένο. Η απόφαση ήταν αρκετά δύσκολη αλλά την πήραν από κοινού, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ζεύγους. Η εκρηκτική Λατίνα χώρισε τον Μαρκ Άντονι μετά από 7 χρόνια γάμου, κατά τον οποίο απέκτησαν και τα τρίχινα δίδυμα Μαξ και Εμ.

Γάμος – διαφήμιση ή απλώς βιάστηκαν; Όλοι θα μείνουν με την απορία για ο τι συνέβη και η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν χώρισε από τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς, 72 ημέρες μετά τον περίφημο γάμο τους. Η ίδια δήλωσε ότι παραμένουν φίλοι και ότι ο ένας θα θέλει πάντα το καλύτερο για τον άλλο Το σίγουρο είναι πως από αυτόν τον γάμο – εξπρές βγήκαν κερδισμένοι και οι δύο, καταλαμβάνοντας αρκετό χώρο στις σελίδες των σκανδαλοθηρικών περιοδικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved