Όλγα Φαρμάκη: Νέα σελίδα στη ζωή της!
Showbiz

Όλγα Φαρμάκη: Νέα σελίδα στη ζωή της!

Νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή της η Όλγα Φαρμάκη, που αφήνει πίσω της όσα την πλήγωσαν και την πόνεσαν και κάνει… εργασιοθεραπεία.


Το hot μοντέλο και παρουσιάστρια που εδώ και αρκετό καιρό κάνει φωτογραφίσεις και συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας, δέχθηκε πρόταση να εμφανιστεί σε μεγάλη πίστα των βορείων προαστίων με την Μαριάντα Πιερίδη και το Νίκο Απέργη. Μάλιστα, εκτός από μαθήματα χορού, έχει ξεκινήσει και μαθήματα ορθοφωνίας: «Ποτέ δεν βγήκα να ισχυριστώ ότι είμαι τραγουδίστρια. Στην πραγματικότητα, όλα ξεκίνησαν από μία πλάκα. Έκανα ένα ντουέτο ενώ ήμουν σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και αμέσως ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια. Εγώ είμαι μοντέλο, αλλά οι συνθήκες και η κρίση που όλοι βιώνουμε επαγγελματικά, σε κάνουν να σκέφτεσαι πλέον τα πάντα», δήλωσε στην εφημερίδα Real, προσθέτοντας ότι θα εμφανίζεται στην πίστα για να παίζει μουσική ως dj και μάλιστα για 45 λεπτά.

Μοναδική προτεραιότητα στην ζωή της Όλγας είναι η υγεία της ίδιας, αλλά προπάντων της οικογένειάς της. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θεό. Γυρίζουμε σελίδα στην ζωή μας… Όλα όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν», τόνισε.

Μάλιστα, δεν κρύβει την ικανοποίησή της που η φωτογράφισή της στο Playboy της Ρουμανίας πήγε πολύ καλά. Οι Ρουμάνοι εντυπωσιάστηκαν από τον επαγγελματισμό της sexy Όλγας, που έγινε εξώφυλλο με τον τίτλο Comoara: Comoara στα ρουμανικά σημαίνει θησαυρός, ενώ η ρουμανική ιστοσελίδα του περιοδικού έγραφε χαρακτηριστικά: «Η Όλγα είναι η πιο σαγηνευτική Ελληνίδα γυναίκα που έχετε γνωρίσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved