Δέσποινα Βανδή: «Λυπάμαι για τους συναδέλφους μου»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Λυπάμαι για τους συναδέλφους μου»

Στο σπίτι που φιλοξενεί τα χαμόγελα δεκάδων μικρών παιδιών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, η συνέντευξη Τύπου, για την συναυλία που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο χώρο, ήταν η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νivο, η Ελισσάβετ Σπανού, ο Κώστας Μαρτάκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Τζένη Μπότση, η οποία στηρίζει παρασκηνιακά την διοργάνωση.
Όταν ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του παιδιού", κ. Κώστας Γιαννόπουλος έδωσε τον λόγο στη Δέσποινα Βανδή, η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το controltv, μεταξύ άλλων τόνισε την πικρία της, για αρκετούς συναδέλφους της, που δεν δέχτηκαν να τραγουδήσουν στη φιλανθρωπική συναυλία, γιατί όπως είπε: «Θέλω να πω ότι είμαι πάντα κοντά στα παιδιά, πάντα κοντά στους ανθρώπους που μου ζητάνε τη βοήθειά μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν να συμμετέχουν σε αυτή τη συναυλία που προσπαθεί να γίνει θεσμός. Με ένα πολύ χαμηλό εισιτήριο θα μπορούν όλοι να έρθουν να μας δουν από κοντά, όλους μαζί, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο χαμόγελο του παιδιού», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή ενώ συνέχισε ρίχνοντας "καρφιά" για όλους εκείνους που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση: «Και λέω πραγματικά ευχαριστώ στους συναδέλφους μου που βρίσκονται εδώ γιατί δεχτήκαμε κάποια όχι, από άλλους καλλιτέχνες και είναι αστείο αυτό... Προκειμένου το όνομα να μπει σωστότερα στην αφίσα και η σειρά παρουσίασης και εγώ τι θέση θα έχω, λυπάμαι γι' αυτό. Λυπάμαι που δεν έχουν καταλάβει την αξία του να δίνεις πράγματα, και πόσο μάλλον σε παιδιά». Η τραγουδίστρια δεν θέλησε να αναφερθεί σε ονόματα, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα καταφέρεται εναντίον συναδέλφων της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved