Νέοι, ωραίοι και με πολλά προσόντα
Showbiz

Νέοι, ωραίοι και με πολλά προσόντα

Είναι νέοι, ωραίοι και όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσουν αρκετά τη φετινή σεζόν.

Οι ζεν πρεμιέ που κάνουν φέτος αισθητή την παρουσία τους σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές δεν στηρίζονται απλώς στην εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά έχουν απ' ό,τι αποδεικνύεται και από το βιογραφικό τους και πολλά άλλα προσόντα
Νίκος Αναδιώτης
Μπορεί τώρα να κάνει το ντεμπούτο του στην υποκριτική, όμως ο Νίκος έχει γίνει γνωστός προτού «φλερτάρει» με την υποκριτική αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει θέμα σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και έχει κάνει καμπάνιες και φωτογραφήσεις.
Μάνος Ιωάννου
Μπορεί φέτος να είναι το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, αλλά το βάπτισμα του πυρός το έχει πάρει από το θέατρο. Η αρχή έγινε με την κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Φούστα μπλούζα». Αμέσως μετά μπήκε στους «Αγαπητικούς της βοσκοπούλας» του Κώστα Τσιάνου και έπειτα στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».
Τόμας Πρωτόπαππας
Τον γνωρίσαμε ως παρουσιαστή στο Mad, όμως έχει κάνει επιτυχημένα βήματα και στο μόντελινγκ, ενώ στο βιογραφικό του έχει πτυχίο Μάρκετινγκ και Διαφήμισης.
Αποστόλης Τότσικας
Ο Αποστόλης Τότσικας είχε όλο το πακέτο: και ταλέντο και εμφάνιση. Ο 28χρονος ηθοποιός κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια αφού πατέρας του είναι ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τότσικας. Το 2003, ξεκίνησε δανείζοντας τη φωνή του στην κινηματογραφική επιτυχία «Ο αδελφός μου ο αρκούδος», ενώ ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με την ταινία «Το τέλος του χρόνου».
Κώστας Λούκας
Μπορεί τώρα να τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη, όμως έχει περάσει και από τον κινηματογράφο και το θέατρο. Εκτός από τη σειρά «Κλινική περίπτωση» στο Mega πλάι στον Γιάννη Μπέζο, θα τον δούμε και στο θέατρο από τέλη Οκτωβρίου, στο Badminton, με το έργο «Tύχη οινοποιού». Εχει συμμετάσχει στους «Πέρσες» του Αισχύλου υποδυόμενος τον Ξέρξη, στο «Οπως σας αρέσει» υποδυόμενος τον Ορλάντο, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως «Το ξέσπασμα του φεγγαριού» του Στράτου Μαρκίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved