Ρέμος, Σαλέας, Σπανουδάκης ενώνουν τις φωνές τους
Showbiz

Ρέμος, Σαλέας, Σπανουδάκης ενώνουν τις φωνές τους

Ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί τον μεγαλύτερο σύγχρονο Έλληνα συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη «Για μια ευχή», σε μια μοναδική μουσική συνεύρεση στις 13 Δεκεμβρίου. Στο πλάι τους ως guest star ο μοναδικός Βασίλης Σαλέας.


Ο Αντώνης Ρέμος έχει επιλέξει να ερμηνεύσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μπαλάντες του («Ετσι ξαφνικά», «Στιγμές», «Προσωπικά», «Η νύχτα δύο κομμάτια» κ.ά.), καθώς και κορυφαία τραγούδια του Σταμάτη Σπανουδάκη όπως «Σήμερα», «Ζωή κλεμμένη», «Ξαφνικός έρωτας», «Πέτρινα χρόνια» κ.ά.
Σε μία σόλο εμφάνιση ο εξαιρετικός Σταμάτης Σπανουδάκης θα μας χαρίσει μερικές από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μελωδίες του («Νύφες», «Κύματα», «Τάμαλο», «Δρόμος της άνοιξης» κ.ά.).
Ο Βασίλης Σαλέας, κορυφαίος σολίστ του κλαρίνου, θα μας ταξιδέψει σε γνωστές μελωδίες του Σταμάτη Σπανουδάκη σε μία εμφάνιση-έκπληξη.
Η συναυλία έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού οργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος», που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
Ο Αντώνης Ρέμος είναι για φέτος ο πρεσβευτής του «Make-A-Wish» και η συναυλία αυτή αποτελεί μέρος της δράσης του. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Σταμάτης Σπανουδάκης συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved