Έλλη Κοκκίνου: «Έχω τεράστια οικονομική ανασφάλεια»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Έχω τεράστια οικονομική ανασφάλεια»

Έτοιμη να κάνει ένα επιχειρηματικό βήμα είναι η Έλλη Κοκκίνου, που παραδέχθηκε ότι είναι οικονομικά ανασφαλής και ανησυχεί για το μέλλον!


Παράλληλα, η τραγουδίστρια επανέλαβε πως είναι καλά στα προσωπικά της και μίλησε για το νέο της cd που κυκλοφορεί την Παρασκευή.

«Με απασχολεί το μέλλον. Το μέλλον μου, του παιδιού μου, όλων μας. Έχω τεράστια οικονομική ανασφάλεια», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και αποκάλυψε ότι είναι στα σκαριά να «ανοιχτεί» επιχειρηματικά, χωρίς να πει περισσότερες λεπτομέρειες!



Όπως πρόσθεσε, η νύχτα πλέον έχει δυσκολίες, με τις μέρες εργασίας να έχουν μειωθεί δραματικά: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο και σε μία ηλικία, που δεν θέλω να κάνω πολλές υποχωρήσεις για να μπορέσω να ζήσω. Θέλω να είμαι αξιοπρεπής και να είμαι καλά εκεί που θα πάω να δουλέψω».



«Είμαι καλά στα προσωπικά μου», είπε η Έλλη και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Γιώργο Μπόγρη και να είναι στο πλευρό Κύπριου επιχειρηματία. «Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά. Υπάρχουν τόσα θέματα να μας απασχολούν, που ποιός σκοτίστηκε κιόλας;», πρόσθεσε.
Μιλώντας για τον μικρό Αλέξανδρο και το πόσα γνωρίζει για την ζωή της, η τραγουδίστρια υποστήριξε πως «το παιδί δεν θα μάθει τώρα γιατί δεν είναι σε ηλικία να μάθει. Δεν το θεωρώ σωστό, δεν είναι ηθικό».



Την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει το νέο ολοκληρωμένο album της Έλλης με την «υπογραφή» του Φοίβου από την εταιρεία Spicy, ενώ την ίδια μέρα θα βρίσκεται σε φιλανθρωπική εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας.



Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου στο "Πρωινό ΑΝΤ1"








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved