Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη
Showbiz

Η άγνωστη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Τι σχέση μπορεί να έχουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης; Η, μέχρι πρότινος, «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης, με έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του;

Έχουν παίξει μαζί σε σήριαλ. Ναι, καλά διαβάσατε. Και να’ ταν μόνο αυτά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το 1992 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το σήριαλ «Τα μπακούρια». Πρωταγωνιστές στη σειρά αυτή είναι ο Τόνυ Δημητρίου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Σιακάρας και άλλοι πολλοί.

Η ιστορία έχει ως εξής: Σ' ένα διαμέρισμα μαζί μ' ένα γουρουνάκι που βλέπει, χλευάζει και τρώει τα πάντα συγκατοικούν τρεις εργένηδες. Ο πλούσιος γιος ενός εργοστασιάρχη, ένας ξεπεσμένος κι άφραγκος αριστοκράτης κι ένας σπουδαστής καλλιτεχνικής σχολής.

Οι μεταξύ τους σχέσεις, οι επαγγελματικές τους προσπάθειες, οι ελπίδες και τα όνειρά τους αλλά και οι συγκρούσεις τους με τους άλλους ένοικους της πολυκατοικίας αποτελούν το αντικείμενο των επεισοδίων της σειράς. Στο τελευταίο, λοιπόν, επεισόδιο της σειράς, βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία υποδύεται την κυρία Καταραχιά και είναι σύζυγος - τηλεοπτικά πάντα-του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου, να προσπαθεί να αποπλανήσει τον Άλκη, δηλαδή τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Η αποπλάνηση της τηλεοπτικής Κρις Καταραχιά έφτασε μέχρι και σε φιλί... στο κούτελο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved