Ποιο γνωστό ζευγάρι παντρεύεται μέσα στα Χριστούγεννα;
Showbiz

Ποιο γνωστό ζευγάρι παντρεύεται μέσα στα Χριστούγεννα;

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Ελληνικού θεάτρου, παντρεύεται μέσα στα Χριστούγεννα. Για ποιους πρόκειται;

Ο λόγος για τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Θάλεια Ματίκα που το πήραν απόφαση και ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου τις επόμενες ημέρες επισημοποιώντας, εν μέσω εορτών την τρίχρονη και πολύ δυνατή σχέση τους.

Κουμπάρος τους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος, αφού πρώτα τους σκηνοθέτησε στη σκηνή, θα τους «σκηνοθετήσει» και στην ανταλλαγή των ιερών όρκων αφοσίωσης.

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Θα τελέσουν λοιπόν τον γάμο τους στο δημαρχείο μεταξύ συγγενών, επειδή θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ως προς την τελετή.

Μέχρι το τέλος όμως του 2011 θα οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν τον γάμο τους με τους καλούς τους φίλους. Και εκεί, όπως αποκάλυψαν και οι δύο στην «Espresso», σκοπεύουν να το… κάψουν και να το γλεντήσουν με την ψυχή τους. Και οι δυο τους άλλωστε ποτέ δεν έκρυψαν ότι η σχέση τους, που άρχισε όταν συμπρωταγωνίστησαν στο θεατρικό «Το δάσος», θα οδηγούνταν κάποια στιγμή σε γάμο.

Είχε άλλωστε προηγηθεί πριν από κάποιους μήνες η εντυπωσιακή πρόταση γάμου του Τάσου στη Θάλεια, όταν την αιφνιδίασε ευχάριστα προτείνοντάς της να τον παντρευτεί, ενώπιον φίλων, σε ένα πάρτι-έκπληξη που της είχε στήσει.

Πάντως οι συμπτώσεις στη ζωή και στη σκηνή είναι έντονες για το ζευγάρι. Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστούν στο έργο «Ιδιωτικές ζωές», που σπάει ταμεία (μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα και τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου) στο θέατρο «Αλμα» βγάζοντας επί σκηνής πάθος και χημεία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κουμπάρου τους Πέτρου Φιλιππίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved