«Και τι έγινε» αναρωτιέται ο Νίκος Οικονομόπουλος
Showbiz

«Και τι έγινε» αναρωτιέται ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος οπτικοποίησε το πρώτο single από το νέο του album «Θα 'μαι εδώ», το «Και τι έγινε», που ήδη έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, είναι η πρώτη δισκογραφική συνύπαρξη του Νίκου με τον Φοίβο.

«Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φοίβο, τον Valentino και τον Χριστόδουλο Σιγανό. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί υπάρχει επαγγελματισμός. Θέλω όμως να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές του δίσκου μέσα από την καρδιά μου» δηλώνει στην «Espresso» ο τραγουδιστής.

Τη σκηνοθεσία του clip και τη φωτογράφηση του εξωφύλλου του CD υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τα γυρίσματα έγιναν στο Παλιό Βυρσοδεψείο στον Βοτανικό και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την παράσταση έκλεψε η μελαχρινή καλλονή Χριστίνα Κιφωνίδη που ήταν στο πλευρό του τραγουδιστή για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με το concept του video clip, ο Νίκος Οικονομόπουλος αναζητεί σε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο το φάντασμα μιας κοπέλας. Παρά το κρύο και τις πολλές ώρες των γυρισμάτων, ο Νίκος έδειξε απόλυτο επαγγελματισμό και συνεργάστηκε άψογα με τον σκηνοθέτη και την ομάδα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved