Η Νίνα Λοτσάρη σε πολύ μπλα μπλα και περισσότερο τσα τσα
Showbiz

Η Νίνα Λοτσάρη σε πολύ μπλα μπλα και περισσότερο τσα τσα

Η Νίνα Λοτσάρη φέτος κλείνει το μάτι στη νυχτερινή Αθήνα με πολύ μπλα μπλα και περισσότερο τσα τσα. Αλλά δεν είναι μόνη της έχει και βοήθεια…!


Ο Κρατερός Κατσούλης αναλαμβάνει το μπλά μπλά και όταν ο Κρατερός μιλάει όλοι σταματούν (αυτό μας είπε εκείνος να το γράψουμε).
Ο Παντελής Καναράκης θέλει να μιλήσει κι αυτός και αναγκαστικά τον αφήνουμε (γιατί όσο μικροκαμωμένος και αν είναι δεν φαντάζεστε για τι στριμμένο άντερο μιλάμε).
Ενώ ο Patrick, που και να ήθελε να μιλήσει δεν θα του το κάναμε το χατίρι (γιατί μας ζάλισε στις πρόβες με τα «γαλλικά» του), οπότε θα τραγουδήσει μόνο.
Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που υπόσχεται ότι ακριβώς λέει ο τίτλος. Ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό, θέαμα και φυσικά μπλα μπλα. Η παράσταση φιλοξενείται στο ανανεωμένο Casablanca Music Hall με τίτλο «Bla Bla & Cha Cha Cha».
Υπάρχουν χορευτές, ακροβάτες, Τούρκοι πρωταγωνιστές, εξωτικά ζώα και γενικά ότι παραπέμπει σε τσίρκο. Και κάπου εκεί είναι κι ένα γυναικείο συγκρότημα με τον τίτλο Sugarplums που ούτε αυτές ξέρουν τι σημαίνει.
Όλα αυτά έχει φροντίσει να τα σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, να τα ντύσει μουσικά ο Κωνσταντίνος Παγιάτης. Τα κείμενα έχει αναλάβει ο Παντελής Καναράκης και την παραγωγή ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved