Oprah Winfrey: Στην Αϊτή για το φιλανθρωπικό έργο του Sean Penn
Showbiz

Oprah Winfrey: Στην Αϊτή για το φιλανθρωπικό έργο του Sean Penn

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ταξίδεψε στην Αϊτή η Oprah Winfrey ώστε να βρεθεί στον καταυλισμό όπου ζει ο διάσημος ηθοποιός Sean Penn για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο καταστροφικός σεισμός των 7 ρίχτερ στις 12 Ιανουαρίου στην Αϊτή ο οποίος σκότωσε 230.000 άτομα και άφησε άστεγους 1.3 εκατομμύρια, οδήγησε τον σταρ στην ανάγκη να τρέξει για βοήθεια, μόλις μία εβδομάδα μετά και πλέον όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, είναι έργο ζωής για τον ίδιο.
Όλο αυτό το έργο του ηθοποιού θα είναι το θέμα μίας από τις επόμενες εκπομπές της διάσημης παρουσιάστριας η οποία βρέθηκε κοντά του για να κάνει ρεπορτάζ και να μιλήσει μαζί του.
Η δημοσιοποίηση αυτού του έργου όπως πιστεύει ο Sean Penn θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο αυτούς τους ανθρώπους καθώς θα εκδηλωθεί παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ο ίδιος ο σταρ είπε πως το πρόβλημα στην Αϊτή είναι τόσο μεγάλο που θα ασχολείται μʼ αυτό για όλη του τη ζωή. Ο καταυλισμός έχει δημιουργηθεί σε παλιό γήπεδο γκολφ και έχει γίνει το σπίτι για χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν πλέον σπίτι. «Όποιος έχει περάσει χρόνο στην Αϊτή ξέρει πόσο σημαντικό είναι να δει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Εκτιμούμε πολύ το γεγονός ότι η Oprah είναι εδώ κοντά μας» είπε ο Penn.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved