Διονύσης Σχοινάς: «Ντρέπομαι που έκανα πρόταση γάμου on air»
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: «Ντρέπομαι που έκανα πρόταση γάμου on air»

Το ότι ντρέπεται για την on air πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και δεν θέλει ούτε να το βλέπει εξομολογήθηκε ο Διονύσης Σχοινάς, προσθέτοντας πως «η τρέλα και ο αυθορμητισμός της στιγμής είναι το πιο όμορφο πράγμα»!

Μιλώντας στο «Made In Star», ο γνωστός τραγουδιστής -ο πρώτος στην Ελλάδα που έκανε πρόταση γάμου on air- γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την έκπληξη στην Καίτη Γαρμπή.

«Προσπαθώ να το ξεχάσω γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά την ώρα που το έκανα. Με κοιτούσε όλος ο κόσμος και δεν ήξερα ότι θα φτάσω σε τέτοιο σημείο... Δεν το μετανιώνω, αλλά ένιωθα πολύ κάπως και γι’ αυτό δεν μ’ αρέσει να το βλέπω», δήλωσε.
«Η Καίτη δεν μου απάντησε ποτέ», συνέχισε ο Διονύσης και τόνισε πως κάθε μέρα που βλέπει την τραγουδίστρια στο πλάι του, του έρχονται αναμνήσεις.

Σχολιάζοντας την πρόταση του Αλεξέι στην Μαριάννα Καλλέργη, ο Διονύσης είπε χαριτολογώντας πωςτρόμαξε μήπως η αθλήτρια του έλεγε «όχι». «Για να κάνεις πρόταση γάμου στον αέρα πρέπει να έχεις την γκαβάτζα σου, πρέπει να ξέρεις τι συμβαίνει πίσω», πρόσθεσε.

O Διονύσης, η Καίτη και o γιός τους, Δημήτρης, θα κάνουν οικογενειακώς Χριστούγεννα στην Αράχωβα, ενώ ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί αύριο, Σάββατο, σε μαγαζί της περιοχής.



Δείτε τις δηλώσεις του Διονύση Σχοινά!









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved