Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Η ευχή είναι να βγούμε σώοι»
Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Η ευχή είναι να βγούμε σώοι»

«Μόνο με αισιοδοξία μπορείς να προσπεράσεις την καθημερινότητα και τον φόβο του τι μας περιμένει» δηλώνει η μεγάλη ερμηνεύτρια των επιτυχιών Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Η ίδια, μιλώντας για την οικονομική κρίση αλλά και την κατάθλιψη των περισσότερων Ελλήνων λόγω της κατάστασης, τονίζει: «Και η αλληλεγγύη που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, είναι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε ν’ αντέξουμε την κρίση. Η ευχή είναι να βγούμε σώοι. Μέχρι τότε όμως, θα έχουμε απώλειες».
Η τραγουδίστρια, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» αποκάλυψε επίσης πως «κάθε φορά που ανεβαίνεις στη σκηνή, συμβαίνει κι ένα θαύμα. Είναι τι θαύμα της χημείας ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται στη σκηνή και το κοινό. Συντελείται κάτι μαγικό, το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω με συγκεκριμένες λέξεις». Πώς τα πάει όμως με τις νέες τεχνολογίες που έχουν κατακλύσει τη ζωή μας αλλά και το τραγούδι; «Είναι μια άλλη πραγματικότητα, στην οποία, εγώ προσωπικά έχω ήδη μπει. Είμαι μέσα στην τεχνολογία. Δεν έχω προσωπικό Facebook, γιατί δεν έχω χρόνο. Αλλά παρακολουθώ πλήρως το τι συμβαίνει. Σε άλλα επιλέγω να είμαι μέσα, και σε άλλα πάλι όχι» είπε ενώ σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση και πόσο αυτή την φοβίζει, η Ελευθερία Αρβανιτάκη παραδέχεται: «Την βιώνουμε όλοι. Αυτή την περίοδο κορυφώνεται και θα κορυφωθεί κι άλλο. Ευτυχώς μέχρι στιγμής, σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν έχω αναγκαστεί να κάνω επιλογές που δεν με εκπροσωπούν λόγω οικονομικής κρίσης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved