Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει το παιδικό της όνειρο!
Showbiz

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει το παιδικό της όνειρο!

Τον Μάρτιο θα γίνει το επόμενο «Dancing with the Stars» και πάλι με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που πριν από λίγους μήνες είχε χορέψει στο «Dancing with the Stars», μίλησε στο Star για το εάν θα τολμούσε ποτέ να φορέσει παγοπέδιλα και να χορέψει και στον πάγο: «Θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό, είναι παιδικό μου όνειρο, αλλά δυστυχώς έπρεπε να το κάνω όταν ήμουν παιδί. Τώρα, είναι αργά».

Η Ζέτα αναφέρθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού και το πόσο πολύ την εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή: «Είναι πάρα πολύ καλή, πολύ λαμπερή και θεωρώ ότι είναι και πάρα πολύ άνετη. Βεβαίως ξέρω ότι έχει μια εξοικείωση με την κάμερα, αλλά επειδή το ζωντανό είναι ένα πρόγραμμα πάρα πολύ δύσκολο και μπορώ να καταλάβω τι αγωνίες μπορεί να είχε, ιδίως στην πρώτη εκπομπή, χαίρομαι που τις ξεπέρασε και νιώθει τόσο καλά με την επιτροπή».

Γνωρίζοντας ήδη τις δυνατότητες του Πέτρου Κωστόπουλου και του Αλέξη Κωστάλα ως κριτή, ξεχώρισε την Έλενα Παπαρίζου, γιατί η τραγουδίστρια δεν είχε κάνει στο παρελθόν κάτι ανάλογο: «Μου έκανε τρομερή εντύπωση η Έλενα με το πόσο άνετη και πόσο καλή ήταν σε αυτό το πράγμα».

Απαλλαγμένη από πολύωρα γυρίσματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Ζέτα έχει άπλετο χρόνο για τον εαυτό της. Τι κάνει τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο; «Κάνω πράγματα που παλιότερα για εμένα ήταν πολυτέλεια. Τα πιο απλά πράγματα για εμένα ήταν πολυτέλεια. Από το να ψωνίσω πράγματα για το σπίτι μου, μέχρι να πάω γυμναστήριο. Τώρα, επίσης έχω την δυνατότητα να ακούω περισσότερο μουσική στο σπίτι μου και να κάνω πιο προσωπικά πράγματα».


Δείτε το βίντεο








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved