Υστερία με τους δήθεν θανάτους-Πέθαναν και τον John Bon Jovi!
Showbiz

Υστερία με τους δήθεν θανάτους-Πέθαναν και τον John Bon Jovi!

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι επώνυμοι, πέφτουν θύμα κακόγουστων αστείων στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, κάποιοι θέλουν νεκρό τον ροκ σταρ John Bon Jovi.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα αναφέρει: «Ο παγκόσμιου βεληνεκούς ροκ σταρ John Bon Jovi (John Francis Bongiovi, Jr), βρέθηκε χθες νεκρός. Τον άτυχο τραγουδιστή βρήκαν σε κώμα στο ξενοδοχείο στο New Jersey όπου διέμενε, όπως ανέφεραν πηγές των Times, μετά τη Δεύτερη Παγκόσμια Χριστουγεννιάτικη Περιοδεία του συγκροτήματος όπου ηγείται.
Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και των Πρώτων Βοηθειών του New Jersey, Douglas Gray, δήλωσε στους Times ότι οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση στο τηλέφωνο άμεσης ανάγκης, ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν αναπνέει. Οι διασώστες πραγματοποίησαν καρδιακή αναζωογόνηση στον Bon Jovi και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Jersey Shore Medical Center, στη Ruda.
Εκατοντάδες δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο αναμένοντας ανακοινωθέν για την κατάστασή του. Οι ανώνυμες πηγές ανέφεραν ότι ο Bon Jovi υπέστη ανακοπή. Αναμένεται νεκροτομή η οποία θα καθορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μεγάλου ροκ σταρ». Ο παγκοσμίου φήμης ροκ σταρ όμως αντέδρασε άμεσα και απάντησε σε όλους αυτούς που τον θέλουν νεκρό με τον εξής τρόπο: Έβγαλε μια φωτογραφία, μπροστά από ένα στολισμένο δέντρο, και κρατώντας ένα χαρτί με την ημερομηνία. Το χαρτί έγραφε επίσης «Ο παράδεισος μοιάζει πολύ με το New Jersey». Ο John Bon Jovi είναι ζωντανός και χαίρει άκρας υγείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved