Showbiz

Ποια events δεν πρέπει να χάσετε τα Χριστούγεννα;

Ποια είναι τα καλύτερα events μέσα στα Χριστούγεννα που δεν θα πρέπει να χάσετε; Διαβάστε παρακάτω για να ενημερωθείτε πλήρως πώς θα διαθέσετε σωστά τον χρόνο σας και το χρήμα προκειμένου να ψυχαγωγηθείτε…


Η «Λίμνη των Κύκνων» επιστρέφει στο Μέγαρο και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Το έργο του Τσαϊκόφσκι παρουσιάζεται φαντασμαγορικά μέσα από δύο πράξεις και τέσσερις σκηνές, με πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχουν ανατεθεί σε αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του Βασιλικού Μπαλέτου Covent Garden, της Όπερας του Παρισιού, του American Ballet Theatre-ABT, του Αγγλικού Εθνικού Μπαλέτου και του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου.
Από τις 25 έως τις 29 Δεκεμβρίου ο «Καρυοθραύστης» επιστρέφει στην Αθήνα από το διάσημο μπαλέτο της Όπερας του Κιέβου για ένα εορταστικό υπερθέαμα που ανέκαθεν κέρδιζε τους θεατές. Το αγαπημένο παραμύθι που παρουσιάζεται κάθε χρόνο σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου, έρχεται για να αποτελέσει ένα ιδιαίτερο δώρο για τα παιδιά και τα καλεί να λατρέψουν κι αυτά την αγαπημένη ιστορία της μικρής Κλάρα και του μάγου-κατασκευαστή παιχνιδιών νονού της, Ντροσελμάϊερ. Έξι μοναδικές παραστάσεις ενός έργου που αξίζει να παρακολουθήσετε.
Η νέα παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο «Χορός Μεταμφιεσμένων» είναι άλλη μία ενδιαφέρουσα πρόταση που αφορά σε μία από τις πιο δημοφιλείς όπερες του Βέρντι και ανεβαίνει από τις 17 Δεκεμβρίου. Ο σκηνοθέτης του «Χορού Μεταμφιεσμένων», ο Δημήτρης Μαυρίκιος, παρουσιάζει αυτή την όπερα του κλασικού ρεπερτορίου με σύγχρονο τρόπο, δίνοντας μορφή στις πολιτικές ίντριγκες, στους παράνομους έρωτες, στην προδοσία και στην εκτέλεση, δημιουργώντας ένα θέαμα που καθηλώνει.
Τέλος, ο Θάνος Μικρούτσικος που επί τρεις γενιές φέρνει κοντά στους νέους τον Καββαδία, επιστρέφει με το «Σταυρό του Νότου» σε μια μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους (22, 23, 26, 27, 28, 29 & 30/12).

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved