«Χρόνια Πολλά» και… «Με Αγάπη»
Showbiz

«Χρόνια Πολλά» και… «Με Αγάπη»

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει τα πιο γιορτινά θέματα… «Με Αγάπη» για όλο τον κόσμο!

Καλλιτεχνικά εργαστήρια
Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 12:50, η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που διοργανώνει ο «Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους», με σκοπό να δώσει φωνή και βήμα στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες νέων και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσει όλους εμάς, που δεν αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα.

Κουτιά Με Αγάπη
Η Μαρί Κυριακού μας καλεί για ακόμα μια φορά και τις γιορτινές μέρες, να προσφέρουμε μέσα από τα κουτιά «Με Αγάπη» σ’ όλους αυτούς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και που έχουν ανάγκη. Η δύναμη της αγάπης αποδεικνύεται… στον ΑΝΤ1, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Προσφορά στη Χάλκη
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Με Αγάπη» επισκέπτεται τους μαθητές του Γυμνασίου της Χάλκης Δωδεκανήσου και τους προσφέρει τετράδια, σχολικές τσάντες, αλλά και πολλά παιχνίδια με σκοπό να συμβάλλει στη μάθηση, αλλά και στην ψυχαγωγία τους.

Μαγειρική Αγάπης
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου η Μαρί Κυριακού μας παρουσιάζει τη «μαγειρική αγάπης» που προσφέρει φαγητό και συντροφιά σε ενορίες, κέντρα μεταναστών, αστέγων, απόρων, ηλικιωμένων και ανέργων.
Ανασκόπηση
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας γυρνάει λίγο πίσω, σε όλες τις γενναίες δράσεις που γνώρισε και στις δυνατές στιγμές που έζησε, κάνοντας τον δικό της απολογισμό, την ανασκόπηση της χρονιάς και θέτοντας έναν νέο στόχο για το 2012: να συμπαρασταθεί ακόμη περισσότερο σε όσους έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας πως η αγάπη… δεν στερεύει ποτέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved