Ποιος παρουσιαστής πούλησε το αυτοκίνητό του επειδή δεν είχε να φάει;
Showbiz

Ποιος παρουσιαστής πούλησε το αυτοκίνητό του επειδή δεν είχε να φάει;

Πήγε στο Παρίσι γιατί ήθελε να σπουδάσει αλλά και γιατί ήθελε να ζήσει εκεί, όπως πραγματικά επιθυμούσε. Κάποια στιγμή όμως στη μέση των σπουδών του, ειδοποιήθηκε από την Αθήνα ότι τα χρήματα της ευκατάστατης οικογενείας του απλώς τελείωσαν, αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να μην ξεπέσει.

Ο Γιώργος Μέρλος αποκαλύπτει στο Nitro: «Δεν κώλωσα, κι ας ήμουν τόσο καλομαθημένος έως τα είκοσι δύο μου χρόνια. Δούλεψα πάρα πολύ, σε κάθε είδους δουλειά, από μπάρμαν, πωλητής ρούχων, ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο, έως μοντέλο σε διαφημίσεις ανδρικών αρωμάτων», εξομολογείται ενώ παράλληλα περιγράφει πως έμαθε για την χρεοκοπία του πατέρα του.

«Όταν έπεσε έξω η επιχείρηση του πατέρα μου, εκείνος ήρθε να με συναντήσει στο Παρίσι. Ενώ ήταν τρομερά κοκέτης, είχε φορέσει το πιο τριμμένο κουστούμι του και κρατούσε στα χέρια του πλαστικές σακούλες, λες κι έπαιζε τον ρόλο του χρεοκοπημένου. Το ίδιο κιόλας βράδυ έβαλα αγγελία για ένα υπέροχο αυτοκίνητο που είχα τότε», περιγράφει μιλώντας για αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του και καταλήγει:

«Το επόμενο πρωί με πήρε ένας κύριος που ενδιαφερόταν να το αγοράσει. Ήταν ιδιόκτητης sex shop. Μου λέει: ‘το αυτοκίνητο θα το πάρω αλλά μήπως χρειάζεσαι αξεσουάρ από αυτά που πουλάω;’. Του είπα: ‘ Τρελός είσαι άνθρωπε μου; Πουλάω το αυτοκίνητο μου γιατί δεν έχω να φάω κι εσύ μου λες για χρωματιστά προφυλακτικά και φουσκωτά αι…α;’», καταλήγει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved