Ποιος χωρίζει Γαρμπή-Σχοινά;
Showbiz

Ποιος χωρίζει Γαρμπή-Σχοινά;

Η αλήθεια είναι πως η χρονιά που μας αφήνει σε μερικές ημέρες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χρονιά του «τρίτου προσώπου»!

Πολλά ήταν τα ζευγάρια που η κρίση στη σχέση τους, και όχι, μόνο στάθηκε αφορμή να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Αυτή τη φόρα υπάρχει ένας παράγοντας, που μπαίνει ανάμεσα σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ποιος είναι αυτός που τολμά να χωρίσει την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά;

Μη πάει ο νους σας στο κακό! Και τι εννοούμε με αυτό; Αυτές τις Άγιες ημέρες, το ζευγάρια θα αναγκαστεί να τις περάσει χώρια. Η Καίτη Γαρμπή βρίσκεται ήδη από εχθές το πρωί στην Τουρκία, καθώς η ερμηνεύτρια εμφανίζεται σε γνωστό club της Κωνσταντινούπολης. Όσο για τον Διονύση Σχοινά; Εκείνος βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στην Αράχωβα, λόγω των προγραμματισμένων εμφανίσεων του για τις ημέρες των γιορτών στο club «Πούδρα». Αυτό όμως δεν θα είναι μόνο για Χριστούγεννα αφού και την Πρωτοχρονιά η Καίτη θα ταξιδέψει στη Ρουμάνια για live εμφανίσεις.

Έτσι το ζευγάρι ανταλλάξει τις ευχές του Νέου χρόνου τηλεφωνικά. Όσο για τον μικρό Δημήτρη; Παρά το γεγονός ότι θα ήθελε να είναι με τη μαμά και το μπαμπά κατανοεί απόλυτα το γεγονός ότι οι γονείς του θα πρέπει να λείψουν για επαγγελματικές υποχρεώσεις επομένως θα περάσει ευχάριστες γιορτές με τον παππού και τη γιαγιά και θα περιμένει με αγωνία να κάνει τα δικά του Χριστούγεννα με τους γονείς του έστω και ετεροχρονισμένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved