Patrick: Τα πιο τρομακτικά του Χριστούγεννα
Showbiz

Patrick: Τα πιο τρομακτικά του Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι οι γιορτές που όλοι περιμένουν με αγωνία. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχεδιάζουν καιρό πριν τι θα κάνουν. Ο Patrick μπορεί να μην τα σχεδιάζει λόγων των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά πάντα φροντίζει να τα περνάει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο τραγουδιστής γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα πιο τρομακτικά Χριστούγεννα της ζωής του, τα οποία αποδείχτηκαν τα καλύτερα. «Όλα τα Χριστούγεννα είναι τα αγαπημένα μου γιατί κάθε φορά κάνω και κάτι διαφορετικό. Φέτος θα βρίσκομαι μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη στο «Casablanca», αλλά τα αγαπημένα μου είναι τα περυσινά» δήλωσε ο Patrick στο gossip-tv.gr και συνέχισε:

«Μπορώ να πω ότι ήταν τρομακτικά και γι’ αυτό θα μου μείνουν αξέχαστα. Ήταν λίγο μετά την αποχώρησή μου από το «X-factor» και είχα γυρίσει στο Παρίσι. Ο κολλητός μου ο Brice μου είπε να τα γιορτάζουμε ήσυχα μαζί με τρεις φίλους μας και φυσικά δέχτηκα. Φτάνοντας στο σπίτι του με την σαμπάνια στο χέρι, αντιλαμβάνομαι ότι τίποτα δεν ήτανε έτοιμο.

Η κατάσταση ήταν άθλια, το σπίτι αμάζευτο και όλα σκοτεινά. Τελικά μου είπε ότι θα πηγαίναμε να κάνουμε Χριστούγεννα στο σπίτι ενός άλλου κολλητού. Όταν συναντηθήκαμε, οι τρελοί με πήγανε να κάνουμε ελεύθερη πτώση και βρέθηκα δεμένος με στολή, κράνος, γυαλιά, γάντια και αρβύλες και φυσικά μελανιασμένος από τον φόβο μου. Ότι και να πω δεν πιστεύω να μπορέσω να περιγράψω τα όσα έζησα με ακρίβεια. Απλά μια αξέχαστη εμπειρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved