Ποιοι επώνυμοι επέλεξαν να περάσουν Χριστούγεννα στην Αθήνα;
Showbiz

Ποιοι επώνυμοι επέλεξαν να περάσουν Χριστούγεννα στην Αθήνα;

Μπορεί αρκετοί επώνυμοι να έχουν φτιάξει εδώ και μέρες τις βαλίτσες τους για κάποιον προορισμό μακριά από την Αθήνα υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που επιμένουν Αθηναϊκά.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της συζύγου του Χρήστου Φερεντίνου έκαναν το επώνυμο ζευγάρι να περάσει τις Άγιες Ημέρες στην πρωτεύουσα. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία λόγω Master Chef δεν επέλεξε κάποια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Στην Αθήνα βρίσκεται και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος θα είναι μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω των παραστάσεών της στο Εθνικό Θέατρο έκαναν και την Ευδοκία Ρουμελιώτη να μείνει στην Αθήνα. Η Ευδοκία σήμερα θα βρίσκεται μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Οικογενειακά Χριστούγεννα θα κάνει και ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος, όμως, την Πρωτοχρονιά θα ανεβεί στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το TVΕθνος, για το «Τρίτο Στεφάνι» και θα κάνει εκεί ρεβεγιόν. Οι παραστάσεις είναι ο λόγος που ο Θοδωρής Αθερίδης επέλεξε τα φετινά Χριστούγεννα να τα περάσει στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved