Κώστας Μαρτάκης: «Μου λείπει μια αγκαλιά»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Μου λείπει μια αγκαλιά»

Για τα Χριστούγεννα των παιδικών του χρόνων και για την προσωπική του μοναξιά μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso θυμήθηκε μια έντονη ανάμνηση Χριστουγέννων από την παιδική του ηλικία: «Θυμάμαι στην ηλικία των επτά ετών είχαμε ένα καμπανάκι στο σπίτι μας. Εμείς συνηθίζαμε να ανοίγουμε τα δώρα κάτω από το δέντρο την παραμονή των Χριστουγέννων και όχι την Πρωτοχρονιά.

Το πρωί λοιπόν της παραμονής άκουσα το καμπανάκι και τη φωνή του πάτερα μου να με καλεί: «Κώστα, τρέχα, ο Αϊ- Βασίλης». Έτρεξα από το κρεβάτι μου αγουροξυπνημένος και από τη λαχτάρα να τον δω ένιωσα ότι είδα τη γωνία από το έλκηθρο που έστριβε στον αέρα και χάθηκε από την πολυκατοικία μας. Και το σκέφτομαι ακόμα και τώρα μήπως όντως υπήρχε;»

Στην ερώτηση αν πιστεύει στο Θεό είπε: «Πολύ, δεν είμαι όμως άνθρωπος που πηγαίνει καθημερινά στην εκκλησία, παρά μόνο όταν νιώθω την ανάγκη. Εκεί συναντώ τον πνευματικό μου και με συμβουλεύει». Όσο για το αν έχει κάποια σχέση αυτόν τον καιρό ο Κώστας απάντησε: «Με τη δουλειά μου ούτως ή άλλως έχω σχέση ερωτική. Όμως, σήμερα είμαι μόνος, εγώ και το CD μου. Όταν είμαι ερωτευμένος και βρίσκομαι σε μια σχέση, είμαι πιο δημιουργικός. Δίνω άλλα συναισθήματα μέσα από το τραγούδι. Και όταν χωρίζω, το ίδιο είναι. Το τελευταίο διάστημα όμως δεν σου κρύβω ότι μου λείπει μια αγκαλιά...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved