Κινήθηκε νομικά ο  Χωμενίδης σ’ αυτούς που τον... αυτοκτόνησαν
Showbiz

Κινήθηκε νομικά ο Χωμενίδης σ’ αυτούς που τον... αυτοκτόνησαν

«Το να αναγκάζεται κάποιος να επιχειρηματολογήσει για τα αυτονόητα είναι από μόνο του ανατριχιαστικό» σημειώνει ο Χρήστος Χωμενίδης στον «τοίχο» του στο facebook, λίγο μετά την ‘είδηση’ περί αυτοκτονίας του που αναρτήθηκε σε ενημερωτικό ιστότοπο.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν κατά τη διάρκεια και μετά τον ‘θάνατό’ μου» σημείωσε. Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει ότι ήδη την ίδια μέρα του περιστατικού κινήθηκε νομικά:

«Αυτό είναι έγκλημα! Κι αυτό που σκοπεύω να κάνω, δηλαδή όχι εγώ, αλλά η αστυνομία, είναι να ψάξω ποιός ήταν αυτός που το έκανε, να ψάξω να τον βρω. Και ύστερα είναι και αυτή η άκριτη αναπαραγωγή ειδήσεων μέσω διαδικτύου και από διαδικτυακούς τόπους μάλιστα έγκριτων εφημερίδων! Δηλαδή ο καθένας γράφει ότι θέλει, οι άλλοι γιατί το αναπαράγουν;».

Όσο για το αν θα κινηθεί νομικά ο Χρήστος Χωμενίδης απάντησε: «Ναι, έχω ήδη κινηθεί νομικά, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι», ενώ παραδέχεται πως βγήκε και κάτι καλό από αυτή την ιστορία, αφού κατάλαβε πόσο τον αγαπάει ο κόσμος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved