Γιορτινές ευχές για τη «Ρόουζ»
Showbiz

Γιορτινές ευχές για τη «Ρόουζ»

Σε εορταστικό κλίμα υποδέχθηκε η Ζωή Λάσκαρη φίλους και συναδέλφους της σε ειδική  παράσταση της «Ρόουζ» στην Αθηναΐδα και τη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη».


Από τους πρώτους που έφτασαν στο θέατρο και την αναζήτησαν στο καμαρίνι της ήταν η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
Άννα Διαμαντοπούλου με την οποία η Ζωή Λάσκαρη συνδέεται με βαθιά εκτίμηση και πολύχρονη φιλία.



Η επίσκεψη ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για την πρωταγωνίστρια, δεδομένου του φόρτου εργασίας της και των υποχρεώσεων της υπουργού.

Η Μάρθα Καραγιάννη επίσης παρακολούθησε την παράσταση και στη δεξίωση που δόθηκε στο φουαγιέ του θεάτρου μίλησε με συγκινητικά λόγια για την ερμηνεία της Ζωής Λάσκαρη στη Ρόουζ, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος εξέφρασε το μεγάλο του θαυμασμό.



Ευχές για «καλές γιορτές» για «χρόνια πολλά» αντάλλαξαν με την πρωταγωνίστρια η Αννα Παναγιωταρέα, ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου, η Μαρία Νικόλτσιου, ο Ντίνος Πετράτος, ο γνωστός δικηγόρος Ευστράτιος Στρατήγης, ο επιχειρηματίας Θόδωρος Ασημακόπουλος, ο Στάθης Παπούλιας, η Αριάννα Δημητροπούλου, ο συγγραφέας Γιώργος Τζιτζικάκης, η Πέννυ Σταθάκη και ο Μάνος Τσότρας.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved