Σοφία Παθέκα: Royal γυμνάστρια στη Σαουδική Αραβία
Showbiz

Σοφία Παθέκα: Royal γυμνάστρια στη Σαουδική Αραβία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή και αγαπητή γυμνάστρια δέχτηκε μια πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση, προκειμένου να προσφέρει τις ειδικές γνώσεις της πάνω στο personal training, σ’ ένα κέντρο fitness club, συμφερόντων της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας!

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα όλα ξεκίνησαν σ’ ένα ταξίδι αναψυχής μετά από κάλεσμα του συζύγου της, του γνωστού καρδιοχειρουργού, Λεωνίδα Παπασταύρου, από έναν συνάδελφο του. Έτσι σε μια εκδήλωση η γνωστή γυμνάστρια γνώρισε κάποιον εκπρόσωπο της Βασιλικής οικογενείας της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος της ζήτησε το email της προκειμένου να της κάνει μια επαγγελματική πρόταση.

Έτσι λίγες ήμερες αργότερα ήρθε το email, που της πρότεινε να αναλάβει υπεύθυνη ενός κέντρο fitness club της Βασιλικής οικογενείας, ενώ θα της παρέχουν ένα εξαιρετικό σπίτι, ακόμα και σοφέρ! Η Σοφία Παθέκα μια από τις καλύτερες εξειδικευμένες γυμνάστριες στο χώρο της και με master στο personal trainer, σκέπτεται πολύ σοβαρά την άκρως δελεαστική πρόταση, καθώς και η αμοιβή της είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την χώρα μας.

Η όμορφη γυμνάστρια βρίσκετε σ’ επαφή με τον εκπρόσωπο της Βασιλικής οικογενείας και σκέπτεται πως μπορεί να ρυθμίσει τα δικά της θέματα, καθώς είναι μητέρα δυο μικρών παιδιών και οι υποχρεώσεις της είναι πάρα πολλές, προκειμένου να μπορέσει να αποδεχτεί την σημαντική και άκρως δελεαστική οικονομική και επαγγελματική πρόταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved