Οι έρωτες και οι χωρισμοί του 2011
Showbiz

Οι έρωτες και οι χωρισμοί του 2011

Το 2011 τα είχε όλα! Χωρισμούς, έρωτες, νέα ειδύλλια που έφεραν τα πάνω κάτω στη showbiz!

Οι σχέσεις έρχονται και παρέρχονται, καθώς όλοι θέλουν και αναζητούν το κάτι μοναδικό, το κάτι ξεχωριστό στη ζωή τους! Κάποιοι μέσα στο 2011 ήταν τυχεροί μιας και βρήκαν το ταίρι τους, κάποιοι άλλοι όμως πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Ένας χωρισμός που έπεσε σαν βόμβα στη showbiz και συζητήθηκε πάρα πολύ ήταν αυτός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη. Μετά από αρκετά χρόνια κοινής ζωής οι δυο τους πήραν την απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Διαζύγιο, μετά από λίγους μήνες έγγαμου βίου, μέσα στη χρονιά πήραν ο Αντώνης Σρόιτερ με τη Δήμητρα Αιγινίτη. Ο Αντώνης δε μετά από λίγους μήνες βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά της... Ελισάβετ Σπανού. Άλλωστε, λένε πώς ο έρωτας με έρωτα περνάει! Επεισοδιακός ήταν και ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα. Βέβαια ο Ορέστης σαν ιππότης πήρε πάνω του την ευθύνη του χωρισμού τους! Όμως, η Κατερίνα μέσα στο 2011 και χώρισε και βρήκε και καινούργιο σύντροφο... τον Πέτρο Λαγούτη. Κώστας Σπυρόπουλος και Μαρίνα Ασλάνογλου έβαλαν και αυτοί τέλος στο γάμος τους! Ο χωρισμός τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη μιας και ήταν τόσο ταιριαστό ζευγάρι, όμως έδωσαν τέλος στο γάμο τους με αξιοπρέπεια και απόλυτο σεβασμό. Ο Γιώργος Κιμούλης με την Ελισάβετ Μουτάφη μέσα στη χρονιά ήρθαν πιο κοντά, αλλά όπως φαίνεται η σχέση τους τέλειωσε!

Ουφ, φτάνει με τους χωρισμούς! Το 2011 γεννήθηκαν νέοι έρωτες, είδαμε καινούργια ζευγάρια στη showbiz και μάλιστα κάποια από αυτά ενδέχεται το 2012 να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού είναι μαζί εδώ και δέκα μήνες. Στην αρχή έπαιζαν κρυφτούλι με τα media, μετά το τέλος όμως του καλοκαιριού οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους άρχισαν να κυκλοφορούν. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν να μιλάνε για το δεσμό τους. Μία σχέση, που είδε τα φώτα της δημοσιότητας από την αρχή και εξακολουθεί, είναι αυτή του χορευτή του Dancing on ice Αλεξέι, ο οποίος γονάτισε σαν γνήσιος ιππότης για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του, Μαριάννα Καλλέργη και μάλιστα στον «αέρα» του παιχνιδιού. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και ευχόμαστε να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μετά από ένα καλοκαίρι φημών και διαδόσεων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκει επιτέλους τον έρωτα στην αγκαλιά της Νικόλ Κοτόβος. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πώς το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένα χρόνο μετά το χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, στις 3 Φεβρουαρίου 2011 «σκάει» η είδηση ότι η τραγουδίστρια έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Μπόγρη. Οι δύο τους είναι ακόμα μαζί και ερωτευμένοι!

Τέλος, ένα ζευγάρι, που φήμες για τη σχέση τους ακούστηκε πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2011, και αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012 είναι... η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης! Το ζευγάρι μίλησε για τον έρωτά του και τη σχέση του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πριν την «εκπνοή» του 2011 εξομολογήθηκαν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved