Οι πιο πολυσυζητημένοι έρωτες του 2011!
Showbiz

Οι πιο πολυσυζητημένοι έρωτες του 2011!

Ο έρωτας χτύπησε και τη χρονιά που πέρασε την πόρτα των επωνύμων οι οποίοι τα έδωσαν όλα τον φτερωτό θεό. Γεννήθηκαν νέα ειδύλλια, πολλά από τα οποία δείχνουν να καταλήγουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε ποιοι επώνυμοι ερωτεύτηκαν μέσα στην προηγούμενη χρονιά και έζησαν την απόλυτη ευτυχία.

Πρώτοι και καλύτεροι η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης που ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν με το που έκανε ποδαρικό η περσινή χρονιά. Και μπορεί να έπαιξαν για αρκετό καιρό κρυφτούλι, όμως τελικά τα παιδιά το παραδέχθηκαν και πλέον μπορούν και κυκλοφορούν χεράκι-χεράκι παντού.

Ένας ακόμη έρωτας που γεννήθηκε μέσα στο 2011 ήταν της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Πέτρου Λαγούτη. Ύστερα από έναν πολυσυζητημένο χωρισμό από τον Ορέστη Τζιόβα, η Κατερίνα βρήκε αυτό που έψαχνε στα μάτια του επίσης χωρισμένου Πέτρου Λαγούτη και από ό,τι φαίνεται περνάνε τέλεια οι δυο τους.

Από τα πιο lowprofile ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής. Το ειδύλλιό τους έγινε γρήγορα αντιληπτό από τα περιοδικά. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους προσπάθησαν αρκετά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τελικά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Από τους πιο πολυσυζητημένους έρωτες είναι αυτός της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη. Η 41χρονη τραγουδίστρια, μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη και πατέρα του γιου της Αλέξανδρου, άνοιξε μια καινούρια σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τους πρώτους μήνες του 2011 και προκάλεσε αρκετά σχόλια λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους αλλά και του ύψους. Το ζευγάρι το πρώτο χρονικό διάστημα ούτε επιβεβαίωνε αλλά ούτε και διέψευδε τον έρωτά του, αν και ο φωτογραφικός φακός το είχε εντοπίσει μαζί πολλές φορές. Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε πρώτη φορά για την ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή σε γνωστό περιοδικό τον περσινό Μάιο. Παρά τα σενάρια που κατά καιρούς τους θέλουν να έχουν χωρίσει, οι ίδιοι το διαψεύδουν και παραμένουν μαζί.

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης είναι ακόμη ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Τρία χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη ερωτεύτηκε ξανά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso το πρόσωπο του Κώστα Μηλιωτάκη η 31χρονη τραγουδίστρια βρήκε τον άνδρα της ζωής της. Οι φήμες για το ειδύλλιό τους ξεκίνησαν πολύ καιρό πριν, αφού οι δυο τους είναι στενοί συνεργάτες εδώ και δύο χρόνια, αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε στις αρχές του 2011. Το ζευγάρι κάνει ήδη σχέδια γάμου μέσα στο 2012, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη δεν κρύβει την επιθυμία της να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved