Πότε θα βαφτίσει η Πέγκυ Ζήνα την κόρη της;
Showbiz

Πότε θα βαφτίσει η Πέγκυ Ζήνα την κόρη της;

Η Πέγκυ Ζήνα τους τελευταίους 2,5 μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχοντας στο πλευρό της νεογέννητης κορούλα της και φυσικά τον άντρα της ζωής της, Γιώργο Λύρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Made in Star» η τραγουδίστρια δεν αποχωρίζεται ποτέ την κόρη της, τη θηλάζει καθημερινά και ζει την απόλυτη οικογενειακή αλλά και προσωπική ευτυχία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι, έχει προγραμματίσει την βάφτιση του μωρού για το καλοκαίρι, ενώ το όνομα που θα της δώσουν είναι «Ηλέκτρα». Νονός της μικρής όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι ο καλός φίλος του ζευγαριού Ηλίας Ψινάκης.

Η Πέγκυ Ζήνα όμως μπορεί να είναι συνεχώς με τη μικρή της αλλά δεν έχει παραγκωνίσει εντελώς την καριέρα της. Παράλληλα με τη φροντίδα του μωρού, η τραγουδίστρια ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει κάπου στον Φεβρουάριο, ενώ προγραμματίζει και δυναμικό come bacκ σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα, με συνεργασία έκπληξη.

Την ίδια στιγμή, το όνομα της ακούγεται και για το «Dancing with the stars 3», καθώς λέγεται πως έχει δεχτεί την πρόταση από την παραγωγή, και το μόνο που μένει είναι απλά να πει το «ναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved