Ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι πισώπλατες μαχαιριές
Showbiz

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι πισώπλατες μαχαιριές

Ο χώρος της showbiz είναι δύσκολος, γεμάτος εκπλήξεις, ανατροπές και πισώπλατες μαχαιριές και ο Νίκος Οικονομόπουλος το γνωρίζει καλά.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο tralala δήλωσε πως έχει δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές αλλά δεν πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτος. «Και τι κατάφεραν αυτοί που το έκαναν; Τίποτα δε μου έκαναν! Και δε φοβάμαι να το πω, αν θέλουν ας μας ξαναχτυπήσουν, τί να κάνουμε; Αφού είναι έτσι η δουλειά...» είπε ο τραγουδιστής ενώ όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα δήλωσε: «Δε θέλω να επεκταθώ, ποτέ δε λέω! Τα κρατάω για μένα, για να γίνομαι καλύτερος εγώ!»

Όσο για το τι πειράζει τον άνθρωπο Νίκο Οικονομόπουλο στη ζωή του; «Θα σου απαντήσω με το κουπλέ του τραγουδιού που έχει προκαλέσει αντιδράσεις (σ.σ. Πουτ@ν@ στην ψυχή), ''Ψέμα και υποκρισία και εγωισμός...''! και συμπληρώνει «και το δήθεν, που στις μέρες μας υπερισχύει και ειδικά σε αυτό το χώρο. Εγώ απέχω από αυτά. Έχω το δικό μου σταυρό, κουβαλάω τα δικά μου προβλήματα και δε θέλω να ασχολούμαι με τους δήθεν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved