Καρράς-Μακρόπουλος κατεβαίνουν Αθήνα
Showbiz

Καρράς-Μακρόπουλος κατεβαίνουν Αθήνα

Ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Μακρόπουλος και οι VEGAS μετά την επιτυχία που σημείωσαν στη Θεσσαλονίκη κατεβαίνουν Αθήνα.

Το «TEATRO Music Hall» από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου υποδέχεται μια από τις πιο δυνατές συνεργασίες του φετινού χειμώνα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής στη συμπρωτεύουσα.

Ο Βασίλης Καρράς, με τον νέο του δίσκο «Έτσι Λαϊκά» να είναι στην κορυφή των πωλήσεων και με το τραγούδι του «Μη μ' αγαπάς» δια χειρός Μιχάλη Χατζηγιάννη να σκαρφαλώνει καθημερινά όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό airplay , επιστρέφει στο «TEATRO» για ακόμη μια σεζόν σε μια ξεχωριστή συνεργασία με τον Νίκο Μακρόπουλο έναν απ' τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς. Ο Νίκος Μακρόπουλος έχοντας στο βιογραφικό του μεγάλες συνεργασίες θα μας παρουσιάσει και τα τραγούδια της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό». Ξεχωριστή στιγμή η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους ένα από τα πιο hot συγκροτήματα της νεολαίας, οι VEGAS που με τις επιτυχίες τους αλλά και την ξεχωριστή τους σκηνική παρουσία δίνουν το δικό τους στίγμα στην πιο δυνατή συνεργασία του φετινού χειμώνα. Στο πρόγραμμα συμμετέχει επίσης η Ειρήνη Δανιήλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved