Μια σωσίας της Rihanna στην Ελλάδα
Showbiz

Μια σωσίας της Rihanna στην Ελλάδα

Είναι μόλις 25 χρονών και το όνομά της είναι Idra Kayne. Η μητέρα της είναι Ελληνίδα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ουγκάντα και όλοι την αποκαλούν η "σωσίας της Ριάνα".

Και αυτό διόλου τυχαία, καθώς και μοιάζουν και είναι και οι δυο ταγμένες στην μουσική. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο της CD με τίτλο "Don't walk away", με επικεφαλή το Λορέντζο Καριέρε αφού εκείνος την ανακάλυψε.

«Με τιμάει πάρα πολύ που μοιάζω με τη Ριάνα, αν και έχουμε κάποιες διαφορές στις μουσικές. Η Ριάνα είναι πιο ποπ, ενώ εγώ είμαι πιο jazz», δηλώνει η τραγουδίστρια στην Espresso. «Είμαι πολύ χαρούμενη που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά και εύχομαι να αρέσει και στον κόσμο καθώς για το συγκεκριμένο άλμπουμ δουλεύει μία μεγάλη ομάδα εδώ και έναν χρόνο».

Η Idra είναι ένα νέο πρόσωπο που έρχεται για να μείνει στο μουσικό πεντάγραμμο. Το κομμάτι της "What is going on" ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και σε λίγες μέρες θα γυριστεί και το video-clip που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved