Δείτε την αφιέρωση του Αρναούτογλου στο βιβλίο της Νικόλ
Showbiz

Δείτε την αφιέρωση του Αρναούτογλου στο βιβλίο της Νικόλ

Μπορεί η σχέση του Γρηγόρη Αρανούτογλου και της Νικόλ Κοτοβός να κρατάει περίπου τρεις μήνες αλλά φαίνεται πως έχει γερές βάσεις.

Η επιχειρηματίας χθες το βράδυ έδωσε το παρών στην παρουσίαση βιβλίου του αγαπημένου της τραβώντας τα βλέμματα και τα φώτα πάνω της.

Η Νικόλ έφτασε στο ξενοδοχείο «Semiramis» στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς γύρω στις 21:00. Φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο, ήταν ελαφριά βαμμένη και τα μαλλιά της ήταν κάτω και ανάλαφρα.

Αρχικά η επιχειρηματίας ήταν όρθια στο μπαρ, αριστερά από το Γρηγόρη και ήλεγχε αν όλα είναι εντάξει. Κοιτούσε το Γρηγόρη της στα μάτια, τον φωτογράφιζε και του έκανε νοήματα πως όλα είναι καλά. Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, εκείνη αμέσως έδωσε σήμα για να του το φέρουν. Όταν πέρασε λίγο η ώρα η επιχειρηματίας έφυγε και μεταφέρθηκε στη μέση της πρώτης σειράς, ακριβώς απέναντι από τον αγαπημένο της.

Όταν η παρουσίαση βιβλίου «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι» τελείωσε η Νικόλ έτρεξε στον Γρηγόρη, τον αγκάλιασε, του είπε συγχαρητήρια και εκείνος της έδωσε ένα πεταχτό φιλί κοντά στο στόμα. Στη συνέχεια, η Νικόλ «μεταμορφώθηκε» σε θαυμάστρια... Ανέβηκε στον πάνω όροφο αγόρασε το βιβλίο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και κατέβηκε κάτω για να της το υπογράψει.

Ο παρουσιαστής και συγγραφέας, μόλις την είδε χαμογέλασε περιπαίχτηκα άνοιξε το βιβλίο και της έγραψε την αφιέρωσή του. Δείτε στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί τι ακριβώς έγραψε στην αγαπημένη του καθώς και στο βίντεο που το gossip-tv.gr εξασφάλισε για εσάς τη στιγμή που ο παρουσιαστής τελείωσε την παρουσίαση, κατέβηκε κάτω, αγκάλιασε και φίλησε τη Νικόλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved