Άβα Γαλανοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: «Δεν επέτρεπα σε κανένα να με βλέπει έτσι»
Showbiz

Άβα Γαλανοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: «Δεν επέτρεπα σε κανένα να με βλέπει έτσι»

Η Άβα Γαλανοπούλου, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, τις δυσκολίες που πέρασε στην περιπέτεια με την υγεία της.

Υπήρχαν άνθρωποι που περίμενε η ηθοποιός ότι θα ήταν δίπλα της, χωρίς να είναι; Η ίδια αποκάλυψε στο "Λοιπόν": «Όχι, δεν περίμενα. Όταν άνοιξα το κινητό, γιατί δε μπορούσα να επικοινωνήσω με κανένα, βρήκα 280 μηνύματα μέσα σε 20 μέρες. Ούτε τη μάνα μου δεν άφηνα να έρθει μέσα στο δωμάτιο», είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν ήθελα να με δουν έτσι, ήμουν πάρα πολύ χάλια. Όταν γύρισα στο σπίτι μου και άνοιξα το κινητό, έμαθα διάφορα στα οποία δεν θέλω να σταθώ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό, τι του καπνίσει».

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε επίσης και για όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της, μετά τα όσα πέρασε: «Δε σκάω για τα ίδια πράγματα. Επιδιώκω την ηρεμία περισσότερο, όπου μπορώ, δε μου αρέσουν οι εντάσεις, λειτουργώ σαν πυροσβεστήρας, με διάφορα που συμβαίνουν. Ποτέ δεν μου άρεσαν η ίντριγκα και η αδικία, δεν μπορώ να τα ανεχτώ. Θέλω οι άνθρωποι να βγάζουν τον καλό τους εαυτό».

Η ηθοποιός τόνισε ότι οι φίλοι της ήταν όλοι δίπλα της: «Ήξερα και ήμουν βέβαιη ποιοι θα είναι κοντά μου στην περιπέτεια με την υγεία μου. Δεν κάνω φίλους τη σεζόν, κάνω φίλους ζωής. Οι φίλοι ζωής ήταν όλοι εκεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved