Απίστευτο: Έλληνας τραγουδιστής έσωσε παιδί από σεξουαλική κακοποίηση!
Showbiz

Απίστευτο: Έλληνας τραγουδιστής έσωσε παιδί από σεξουαλική κακοποίηση!

Μία απίστευτη ιστορία βίωσε ο γνωστός τραγουδιστής! Ένα 16χρονο κορίτσι επικοινώνησε μαζί του μέσω του Facebook, ζητώντας του επίμονα να συναντηθούν για κάτι πολύ σοβαρό. Το ραντεβού αυτό, παρουσία και τρίτου ατόμου, έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Ο τραγουδιστής δεν πίστευε στα αφτιά του όταν άκουγε την κατάθεση ψυχής του κοριτσιού. Ούτε λίγο ούτε πολύ του εκμυστηρεύτηκε ότι τόσο αυτή όσο και η αδελφή της έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα, εκλιπαρώντας τον να τις βοηθήσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως του αποκάλυψε η 16χρονη, ο πα-τέρας ανάγκαζε τις δύο κόρες του να κυκλοφορούν γυμνές μέσα στο σπίτι, τις υποχρέωνε να βλέπουν όλοι μαζί ερωτικές ταινίες, τις χάιδευε, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που στην κυριολεξία βίαζε τη μητέρα τους μπροστά στα έντρομα μάτια τους.

Η ανταπόκριση του τραγουδιστή ήταν άμεση. Αμέσως επικοινώνησε με το «Χαμόγελου του Παιδιού» όπου και κατάγγειλε το γεγονός. Τους εξήγησε τι έχει συμβεί και ζήτησε να δράσουν άμεσα προκειμένου να βοηθήσουν τις δύο ανήλικες αδελφές.

«Έπαθα σοκ με αυτά που μου είπε το κορίτσι. Μίλαγε και έτρεμε ολόκληρο. Φρίκη. Αυτός δεν είναι πατέρας. Είναι ένα τέρας. Είμαι σίγουρος ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα δράσει άμεσα, όπως πρέπει να κάνει αντίστοιχα και ο εισαγγελέας» δήλωσε στην «Espresso» ο Ματθαίος Γιαννούλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved