Μικροπωλητής ο πατέρας του Michael Jackson!
Showbiz

Μικροπωλητής ο πατέρας του Michael Jackson!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία που δείχνει τον Joe Jackson, πατέρα του αδικοχαμένου βασιλιά της ποπ, Michael Jackson, να κάνει τον μικροπωλητή σε ένα πολυκατάστημα του Las Vegas.

Ο άνθρωπος που δημιούργησε τους Jacksons 5 και διαχειρίστηκε την επιτυχία και τα εκατομμύρια που του απέφεραν τα ανήλικα τότε παιδιά του, εντοπίστηκε να πουλάει φτηνά καλλυντικά και αρώματα σε ένα μικρό κιόσκι. Η σειρά αρωμάτων της εταιρίας έφερε την υπογραφή της οικογένειας Jackson και ο πατέρας του Michael, καθόταν κάτω από μια τεράστια αφίσα του βασιλιά της pop.

Ο 84χρονος , άλλοτε ισχυρός μάνατζερ του Michael της La Toya Jackson και της Janet Jackson, κάθεται μόνος στο κιόσκι και η παρουσία του περνάει αδιάφορη από τους πελάτες.

Ο ίδιος φαίνεται καταπονημένος, κουρασμένος και ανίκανος να προωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας που προσκάλεσε ως guest στο περίπτερο της.

Ο Joe Jackson έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε τα παιδιά του και ο ίδιος ο Michael τον είχε κατηγορήσει για σκληρότητα και κακοποίηση.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved