Η Ζέτα Μακρυπούλια «τα χώνει» στους επικριτές της!
Showbiz

Η Ζέτα Μακρυπούλια «τα χώνει» στους επικριτές της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια απαντά πρώτη φορά σε όσους την κρίνουν για το ταλέντο της στην υποκριτική και μιλά για την κριτική που της άσκησαν η Ελένη Γερασιμίδου και ο Χρήστος Λούλης!

«Δεν έχω τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, για να βγω να μιλήσω στον κόσμο. Ούτε έχω αντιληφθεί ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Από την άλλη με κούρασε ο μηχανισμός του να απαντώ στην ερώτηση «τι κάνω». Ζω τη ζωή μου, προσπαθώ να κάνω πράγματα που με ικανοποιούν και αν πείθω και δέκα ανθρώπους έχει καλώς. Γιατί πρέπει και εγώ να βάλω ταμπέλα στον εαυτό μου; Για μένα δεν υπάρχουν πράγματα κάθετα, άσπρα ή μαύρα. Επειδή είμαι ηθοποιός απαγορεύεται να κάνω το dancing with the stars; Υπάρχει νόμος που το απαγορεύει; Μόλις πάω να κάνω κάτι άλλο, κατευθείαν θα ακουστεί το «α, δεν είμαι ηθοποιός». Δε μας πάει δεκαετίες πίσω αυτό;» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Life & Style. Και συνέχισε: «Έχω καταλάβει πως είναι πιο εύκολο για κάποιους ανθρώπους να κρίνουν και να ασχολούνται με τους άλλους, παρά με τα δικά τους σοβαρά προβλήματα και τη δυστυχία τους. Τους σέβομαι αλλά θα ήθελα να έχουν τη δύναμη να μπορούν να κοιτάξουν μέσα τους και όχι μόνο απέναντί τους. Και τελικά είμαι μία από τις έξι χιλιάδες ηθοποιούς που υπάρχουν στη χώρα. Γιατί εγώ πρέπει να δίνω εξηγήσεις για το καθετί που κάνω; Δίνουν και οι υπόλοιποι; Δεν κλέβω το μερίδιο κανενός, ούτε μπορώ να ζω τη ζωή μου ως κατηγορούμενη. Εμένα ο ανταγωνισμός με φοβίζει, με κάνει να φεύγω».

Όσο για την κριτική που της άσκησαν η Έλενα Γερασιμίδου και ο Χρήστος Λούλης τόνισε: «Μου ζητάτε να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δε θεωρείτε πως αν απαντήσω είναι σα να θέλω να διαιωνίσω μία κατάσταση; Εγώ δυστυχώς δεν έχω την άνεση να μπορώ να απαντώ σε όλα, όπως κάνουν άλλοι άνθρωποι. Δεν κάνω αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν. Το έχω πάρει αυτό το μάθημα. Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους και δεν θα γίνω ξαφνικά κατήγορος. Όλους τους σέβομαι και σε όλους αφιερώνω τον ίδιο χρόνο. Τα άκουσα όλα, τα κατάλαβα, τα δέχτηκα και πάμε παρακάτω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved