Γιατί η Έλλη Κοκκίνου «πήρε με τις πέτρες» τον Παύλο Σταματόπουλο;
Showbiz

Γιατί η Έλλη Κοκκίνου «πήρε με τις πέτρες» τον Παύλο Σταματόπουλο;

Η Έλλη Κοκκίνου με τον Παύλο Σταματόπουλο εκτός από πολύ καλοί φίλοι είναι και κουμπάροι παρόλα αυτά όμως η τραγουδίστρια αν νευριάσει δεν το έχει σε πολύ να τον... τρέξει!

Η Έλλη Κοκκίνου παραδέχτηκε πως μια μέρα επειδή την εκνεύρισε ο κουμπάρος της άρχισε να τον κυνηγάει με τις πέτρες. Ο λόγος; Ο ύπνος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Έλλη Κοκκίνου καλεσμένη στους «Απαράδεκτους» στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό moreradio μεταξύ άλλων μίλησε και για τις πιο ξέφρενες της διακοπές. Η τραγουδίστρια με αφορμή μια ερώτηση που της έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε πως πριν αρκετά χρόνια είχαν πάει διακοπές στη Σαντορίνη οι δυο τους και άλλες δυο φίλες τους. Ένα βράδυ σε ένα beach bar ήπιαν πάρα πολύ (σ.σ. η Έλλη Κοκκίνου δεν πίνει ποτέ αλκοόλ) και ο έλεγχος ξέφυγε.

«Παιδιά να έχω γίνει κουρούμπελο, είχα πιει δυο από αυτά που δεν έχουν πολύ αλκοόλ και κάποια σφηνάκια... και με βάρεσαν στο κεφάλι... να έχω γίνει τύφλα, να γελάω με το παραμικρό... έχω μια πλειάδα φωτογραφιών... λιώμα πάνω στον πάγκο...», αναφέρει η τραγουδίστρια αναπολώντας αυτές τις στιγμές και συνεχίζει λέγοντας πως ενώ εκείνη με τη μια από της φίλες της δεν ήθελαν να κοιμηθούν παρά το ότι η ώρα ήταν 8 το πρωί, ο Παύλος Σταματόπουλος είχε άλλη γνώμη και τις νευρίασε.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να τον «πάρουν» με τις πέτρες όπως μας είπε γελώντας. «Έλλη Κοκκίνου... ποιος έφαγε τα τοστ;» Οι απαντήσεις και η συνέχεια των ξέφρενων διακοπών... στο απόσπασμα που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved